Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ Σ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ GAY ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

Απο το ''Μια απορία'' των Active Member

Δε βαριέσαι, η καινούρια εποχή
όλα τα σηκώνει,

τώρα σκεπάζουν τα σκ@τ@ με διπλό
σατέν σεντόνι

για να ξαπλώνουν τα ερμαφρόδιτα
και να γουστάρουν

στο φυσικό τους περιβάλλον τη μιζέρια
να σνιφάρουν.

Κι ύστερα, μπρούμυτα να στήνονται
απ την καλή μεριά τους

σε μια δόξα φο μπιζού που ασελγεί
στα όνειρά τους.

simaia_om-1-nai


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε σε ουζερί της πόλης, με δημοσιογράφους της Ομοφυλοφιλικής Κοινότητας της Γερμανίας, που τους φιλοξένησε επί 4ήμερο, για να επιλέξει την πόλη η Διεθνής Ομοφυλοφιλική Κοινότητα ως τόπο τουριστικού προορισμού.

Ως κίνητρο ίσως να προσφέρθηκε η πρώτη Gay Parade που πρόκειται να διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη, όπως έχει δεσμευτεί στο παρελθόν ο δήμαρχος. Το επόμενο έτος θα κληθούν αντιπρόσωποι των ομοφυλοφιλικών κοινοτήτων Βελγίου, Βρετανίας και Σουηδίας. Οι αρμόδιοι τουρισμού της πόλης υποστηρίζουν ότι έχουν υψηλά εισοδήματα.

Ταυτόχρονα, αφίχθησαν στη Θεσσαλονίκη 100 Ισραηλινοί δημοσιογράφοι, για να συμμετάσχουν στην ετήσια συνάντηση της Ένωσης Δημοσιογράφων του Ισραήλ. Θα ξεναγηθούν σε εβραϊκά μνημεία της πόλης την Τετάρτη.

Και τον επόμενο μήνα, προσκλήθηκαν να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη 20 τουριστικοί πράκτορες της Τουρκίας για να συναντηθούν με Έλληνες τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους.

Για το 2011, παρά τις προβλέψεις του Δήμου στην αρχή του έτους, οι αφίξεις Τούρκων και Ισραηλινών τουριστών ήσαν πενιχρές σε αριθμό. Σε αντίθεση, χωρίς υπάρξει ιδιαίτερη διαφήμιση, η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική κατακλύσθηκαν από τουρίστες εκ Ρωσίας, Βουλγαρίας και Σερβίας.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: