Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΟΛΩΝ ΧΕΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ

Η Ζορρό των κορμοράνων, το κορίτσι που έγινε υπουργός επειδή έκανε διάδρομο δίπλα από τον Jeffrey, η Μπιρμπίλω με το όνομα, αναδεικνύεται μέσα από το νέο ρόλο που αναλαμβάνει, το μεσίτη ακινήτων για υψηλή πελατεία, σε σύμβολο των απανταχού λαμογιών….
Με την επίφαση κινδύνων για αποβολές στον πληθυσμό των πελεκάνων, και ψυχολογικά προβλήματα στην περίοδο αναπαραγωγής στους κορμοράνους, μιας και τα θηλυκά πουλιά δεν ανέχονται να συλλαμβάνουν δίπλα από κατοικίες και συγκροτήματα κάτω των 750τμ, αποφάσισε πως, σε χαρακτηρισμένες περιοχές Natura, επιτρέπεται η δόμηση πάνω από 10 στρέμματα.
Και θα έλεγε κανείς, πως έχει μια λογική αυτή η οικολογική στάση του κώλου, μα αν το δούμε παρακάτω λίγο πιο σοβαρά, θα κατανοήσουμε πως , οι τρεφόμενοι με αδέσποτα σκυλιά και γατιά, λαθρομετανάστες διέπονται από μεγαλύτερη οικολογική ευαισθησία…..
Τι πέτυχε λοιπόν η Μπιρμπίλω η οικολόγα….. να ξεπουλήσει σε μια νύκτα όλες τις περιοχές αυτές στα μεγάλα και πλούσια αφεντικά της, να ανεβάσει τις τιμές απότομα, να τρομοκρατήσει όσους κατέχουν ιδιοκτησίες σε τέτοιες περιοχές, και εντέλει να μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσα στην ολιγαρχία και το λαό, διατυπώνοντας με πράξη το θεώρημα «όποιος έχει λεφτά δε δύναται να παρανομεί ποτέ ή το εγώ με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου»…..
Προσέξτε γιατί παράλληλα, εφάρμοσε και την τακτική του «φέρτε και κανένα ψιλό», ανακοινώνοντας πως μπορούν να χτίσουν όσοι κατείχαν προ Σ/Ν εκτάσεις μέχρι και 4 στρέμματα, και ωθεί τους ιδιοκτήτες σε κατατμήσεις περιουσιών, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως η βλογιοκομμένη προκάτοχος της, είχε περάσει Νόμο που το απαγορεύει…. Μην τρέξετε λοιπόν αδίκως και σας τα πάρουν πάλι οι αρχιαπατεώνες……. Γεια σου Μπριρμπίλω, Ζορρό των απανταχού κορμοράνων….. ΟΙΚΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!
Εχεις φράγκα; Μπορείς να χτίσεις τη βιλλάρα σου η την ξενοδοχειάρα σου κι εσύ σε περιοχή απείρου φυσικού κάλλους!
Δεν έχεις φράγκα; Στα παπάρια μας και στην μέγιστη οικολογική μας συνείδηση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: