Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Αν δεν μπορειτε εσεις, μπορουμε εμεις!



Πολύς κόσμος πιστεύει σε εμάς. Λίγοι όμως τολμάνε να σταθούν πλάι μας. Γι' αυτό δεν θα αναφερθώ σε χιλιάδες, αλλά σε εκατοντάδες μόνο, που ζούμε και αναπνέουμε για μια ιδέα. Για τα ιδανικά μας, την τιμή μας, την αξιοπρέπειά μας, ως άτομα αλλά και ως Έθνος. Για ένα Έθνος που κανένας δεν έχει δικαίωμα να αφανίσει και που δεν θα επιτρέψουμε εμείς να αφανίσει. Είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές του Έθνους μας, γιατί όσο υπάρχει έστω ένας Εθνικιστής, οι εχθροί των Ελλήνων θα ζουν με το φόβο και θα υπάρχει ελπίδα.

Θα εστιάσω τώρα στις Ελληνίδες, μετά και από μία ανακοίνωση που βγήκε από την αστυνομία, προτρέποντάς μας να μην κυκλοφορούμε μετά την δύση του ηλίου και να μην φοράμε κοσμήματα - μεταξύ άλλων ανάλογων συμβουλών. Παραδέχονται ωμά, δηλαδή, ότι το κράτος αδυνατεί να προστατεύσει τις γυναίκες, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και γενικά τον άμαχο πληθυσμό του Έθνους μας!

Θα απαντήσω στην αστυνομία, λέγοντας: Όχι κύριοι, αν εσείς δεν μπορείτε να κάνετε την δουλειά σας, δεν φταίμε εμείς να πληρώνουμε την ανικανότητά σας - ή τους περιορισμούς σας. Θα πάμε όπου γουστάρουμε, θα κυκλοφορούμε όποια ώρα θέλουμε και όπου θέλουμε μέσα στην Πατρίδα μας και θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας, αν χρειαστεί, προκειμένου να αυτοπροστατευθούμε. (Απευθύνομαι στις Εθνικίστριες: Πρέπει επιτέλους να απαντήσουμε και εμείς σε όλες τις καταστάσεις. Εμείς μπορούμε να ανεβάσουμε το ηθικό όλων των γυναικών της Ελλάδος με την δυναμική παρουσία μας όπου χρειαστεί).

Τις συμβουλές λοιπόν να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας, κύριοι της αστυνομίας. Για εσάς όλους που κάθε βδομάδα σας καίνε οι αναρχικοί, που κάθε τρίμηνο έχετε νεκρούς από τρομοκράτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας. Όμως "δεν κάνει" να τους συλλάβετε... Γιατί είναι "καλά παιδιά με ιδανικά", αντίθετα με εμάς τους "κακούς φασίστες". Αν δεν μπορείτε, κύριοι, να προστατεύσετε τους Έλληνες πολίτες, μπορούμε εμείς. Θα παλέψουμε για το Έθνος μας με όποιον τρόπο και μέσο χρειαστεί. Μας ονομάζετε ακραίους. Αποδέχομαι τον όρο, με το σκεπτικό ότι οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραίες λύσεις. Δεν ζητήσαμε εκδίκηση για τους νεκρούς μας εδώ και 30 χρόνια, για τους φυλακισμένους μας, για το αίμα που έχει χυθεί, συναγωνιστών ή μη, από επιθέσεις λαθρομεταναστών ή αριστερών. Ζητάμε όμως μια αξιοπρεπή και υπερήφανη ζωή, που να κυκλοφορούμε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με το κεφάλι ψηλά και όχι κοιτώντας πίσω μας, αν μας ακολουθεί κάποιος για να μας κλέψει ή να μας βιάσει. Και δεν το ζητάμε, το ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. Και, αν δεν μπορείτε εσείς, μπορούμε εμείς.

Δεν πρόκειται κανένας Εθνικιστής και καμιά Εθνικίστρια να εγκαταλείψει τον αγώνα. Και δεν πρόκειται ποτέ να προδώσουμε αυτούς που πιστεύουν και ελπίζουν σε εμάς.

Βέτα

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: