Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Παράξενα φυλλάδια στους δρόμους των Εξαρχείων, καλούν σε έφοδο...

  • Το Indymedia έπιασε ήδη δουλειά…
Στην πλατεία Εξαρχείων και στις γύρω οδούς, σήμερα (Τρίτη) από αργά το μεσημέρι έως το βράδυ είχαν πεταχτεί εκατοντάδες μονοσέλιδα διαφημιστικά ασπρόμαυρα φυλλάδια.
Στο κείμενο των φυλλαδίων γίνεται έκκληση για «προλεταριακή έφοδο στον ουρανό», σε ένα προφανές κάλεσμα για την αυριανή ημέρα.
Το φυλλάδιο δείχνει κάποια φιγούρα με προτεταμένο το χέρι και να κρατά κάτι (που δεν μοιάζει με ανθοδέσμη), με σαφή επιθετική στάση του σώματος…, ενώ στο κάτω δεξί μέρος εμφανίζεται ένα κεφαλαίο άλφα (Α)…
Το συγκεκριμένο φυλλάδιο έχει αναρτηθεί και στον γνωστό διαδικτυακό τόπο του Indymedia.
Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο, αλλά είναι απολύτως σαφές πως κάποιοι δραστηριοποιήθηκαν νύχτα για ένα κάλεσμα που θα μπορούσε να γίνει και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
....................................ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
μηπως σας θυμiζει η φιγουρα εναν αθλητη μπασκετ που καρφωνει την μπαλα απο παλια διαφημηση γνωστης εταιριας αθλητικων ειδων?

ενα απο τα κλασικα, κλασικοτατα αναρχικα τρικακια ειναι που κανουν χρηση του γνωστου συνθηματος των μπολσεβικων "εφοδος στον ουρανο" οταν πραγματοποιουσαν εξεγερση και επιθεση στα χειμερινα ανακτορα του τσαρου.

και φυσικα ειναι αναρτημενο οπως δεκαδες ακομα, στο indymedia. Που να ανεβαινε δηλαδη? Στην ιερα αρχιπισκοπη? Και φυσικα οπως παντα, εγινε ρηψη τους στα ασφαλη εξαθλια κατα την διαρκεια της νυχτας.

ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΗΜΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ (??) ΔΗΘΕΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: