Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΕΑ ΚΟΡΟΪΔΑ

ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ.

Ασφαλώς και την κρίση δεν θα πληρώσετε εσείς κοπρόσκυλα αλλά οι εργαζόμενοι...
Αφού οι Έλληνες εργαζόμενοι παίρνουν μυρωδιά σιγά σιγά έστω, τα αρχιλαμόγια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και εγκαταλείπουν τα μαγαζάκια παραγωγής βουλευτών, ψάχνουν εδώ και χρόνια να συμπληρώσουν το πελατολόγιο με νέα μέλη. Τι κι αν αυτοί είναι λαθρομετανάστες που το μόνο που καταφέρνουν είναι να συμπιέζουν τα μεροκάματα και να κάνουν ευκολότερη υπόθεση για το σύστημα την απαξίωση των κεκτημένων και το τσεκούρεμα των μισθων.... Σημασία έχει μόνο να υπάρχουν πελάτες. Έτσι συνασπισμένες σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ εκδίδουν δελτίο τύπου στο οποίο καλούν για συμπαράσταση το απόγευμα στη Βίλλα Υπατία, εκεί που συνεχίζετε το στημένο παιχνίδια και οργανωνεται η προβοκάτσια κατά των Ελλήνων...

Γ.Σ.Ε.Ε. - Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στους μετανάστες που ήδη βρίσκονται στην 24η μέρα απεργίας πείνας. Οι περισσότεροι από τους απεργούς αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να απειλείται ακόμη και η ίδια η ζωή τους.

Η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζουν τον αγώνα των απεργών μεταναστών και καλούν την Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση, η οποία αποφασίστηκε από τη Γενική Συνέλευση των 250 απεργών μεταναστών και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/02/2011, στις 5:00 το απόγευμα, στο Μουσείο.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Γ.Σ.Ε.Ε. και την Εκτελεστική Επιτροπή Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

στοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: