Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί

Γιατροί του Κόσμου - Medecins Du Monde - Μη Κυβερνητική οργάνωση
Πριν λίγο έλαβα ένα μήνυμα για έκκληση από τους "Γιατρούς του Κόσμου" οι οποίοι χρειάζονται ζεστά αντρικά ρούχα.

Αυτοί δεν ήταν που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στους ΛΑΘΡΟαπεργούς πείνας στο Μέγαρο Υπατία?

Αυτοί δεν ήταν που κατήγγειλαν στον ΟΗΕ τις "ρατσιστικές" επιθέσεις εναντίον των ΛΑΘΡΟμεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα?

"Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από την επίθεση που δέχτηκε από ακροδεξιούς ο διερμηνέας της ΜΚΟ, «Γιατροί του Κόσμου», Καντίρ Χουσεΐν, ο οποίος μάζευε στοιχεία για τις αντίστοιχες επιθέσεις που έχουν δεχτεί μετανάστες στην περιοχή."

Τι δουλειά είχε ο διερμηνέας Καντίρ να μαζεύει στοιχεία για τις επιθέσεις στους ΛΑΘΡΟμετανάστες?
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ??

"Όπως καταγγέλλει η οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου», το τελευταίο διάστημα συμμορίες ακροδεξιών αναλαμβάνουν οργανωμένες βίαιες επιθέσεις κατά αλλοδαπών ανεξαρτήτου ηλικίας. «Όποιος κυκλοφορεί μετά τις 20:00 και είναι μετανάστης βρίσκεται σε κίνδυνο» δήλωσε ο Νικήτας Κανάκης, πρόεδρος των «Γιατρών του Κόσμου» κάνοντας λόγο για συστηματικά πογκρόμ"
ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??

Γι' αυτό τον λόγο οι "Γιατροί του κόσμου" δεν θα πάρουν τίποτα (ή μάλλον θα πάρουν, αλλά δεν είναι κόσμιο να το αναφέρω εδώ :P )
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ. Όλο και περισσότεροι ΕΛΛΗΝΕΣ γίνονται ΦΤΩΧΟΙ και ΠΕΙΝΑΝΕ και ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ, επειδή αν δεν βρουν να φάνε, δεν θα έχουν τους "Γιατρούς του Κόσμου" έξω από το σπίτι τους να τους προσέχουν, αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται μόνο στους ΛΑΘΡΟμετανάστες...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απεργία πείνας στο κτίριο Νομικής Αθηνών
26-01-2011
Ζώντας από κοντά και καθημερινά στα πολυϊατρεία μας το δράμα και την απόγνωση χιλιάδων ανθρώπων που ζουν σε συνθήκες παρανομίας και εξαθλίωσης, οι Γιατροί του Κόσμου συμμερίζονται την αγωνία τους για αξιοπρεπή ζωή με πρόσβαση στις βασικές κοινωνικές υπηρεσίες και στηρίζουν τον αγώνα τους.Οι Γιατροί του Κόσμου πιστοί στην ιατρική δεοντολογία και στις ανθρωπιστικές τους αρχές που υπηρετούν 20 χρόνια τώρα, θεώρησαν υποχρέωσή τους και αφού τους ζητήθηκε, να συνδράμουν υγειονομικά στην εξελισσόμενη απεργία πείνας των μεταναστών που ξεκίνησε χθες.

Οφείλουν να δηλώσουν ότι δεν συμμετείχαν στην επιτροπή αλληλεγγύης και η παρουσία τους στη Νομική σχετίζεται με την ιατρική τους ιδιότητα.

Εκτιμώντας την ανάγκη άμεσης μετεγκατάστασης των μεταναστών από τον χώρο της Νομικής σε ασφαλές και κατάλληλο χώρο, στον οποίο ο αγώνας τους μπορεί απρόσκοπτα να συνεχιστεί, οι Γιατροί του Κόσμου αναλαμβάνουν πρωτοβουλία αναζήτησης χώρου και ασφαλούς μετακίνησής τους σε αυτόν.
http://www.mdmgreece/

Κάθε βοήθεια που έχουμε να δώσουμε είναι πολύτιμη, Γι' αυτό προσέξτε ΣΕ ΠΟΙΟΝ την δίνετε. Κρύωσαν οι ΛΑΘΡΑΙΟΙ και θέλουν ζεστά αντρικά ρούχα?? Και θα τους δώσουμε εμείς οι "ρατσιστές ακροδεξιοί" για να ζεσταθούν και μετά να ξανααρχίσουν τις καταγγελίες???

Πότε νοιάστηκαν για τους Έλληνες άστεγους;
Άλλη μια Μ.Κ.Ο στο πλευρό του ΛΑΘΡΟμετανάστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: