Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σβηστός για έξι (6) ολόκληρες ώρες λόγω προβλήματος ηλεκτροδότησης ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας


Σβηστός για έξι (6) ολόκληρες ώρες λόγω προβλήματος ηλεκτροδότησης ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας (ΥΘΥΝΑΛ)!!!

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης προέβη σήμερα στη ακόλουθη δήλωση:

«Πραγματικά απορούμε τι απομένει να δούμε. Χθες ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας (ΥΘΥΝΑΛ), παρέμεινε σβηστός για έξι (6) ολόκληρες ώρες λόγω προβλήματος ηλεκτροδότησης. Διερωτόμαστε, λοιπόν, τι θα συνέβαινε αν είχαμε ναυτικό ατύχημα και μάλιστα στα θαλάσσια σύνορά μας με την Τουρκία.

Ποιος τελικά εγγυάται την ασφάλεια ναυσιπλοΐας και μάλιστα υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες; Ποιος ευθύνεται για την ανεπαρκή συντήρησή του Θαλάμου Επιχειρήσεων; Ως που θα φτάσει η έλλειψη ενδιαφέροντος και η εικόνα διάλυσης;

Μάλιστα το σήριαλ συνεχίζεται, αν σκεφτούμε ότι σήμερα δεν έχει ρεύμα ούτε καν το ΥΘΥΝΑΛ! Και μια λέξη υπάρχει για να περιγράψουμε όσα γίνονται: Ντροπή.
army alert

Δεν υπάρχουν σχόλια: