Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ

Η ομάδα “Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο-Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για τη διάδοση του επαναστατικού τερρορισμού/Πυρήνας αναρχικής δράσης” ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό που είχε σημειωθεί την περασμένη Τετάρτη στο
αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο σχετικό κείμενο, το οποίο αναρτήρθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, τονίζεται ότι ο εμπρησμός σημειώθηκε για τα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Νομική με τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες απεργούς πείνας, και στο θέμα του ασύλου που τέθηκε.Παράλληλα, ο συντάκτης του κειμένου, απειλεί τους φοιτητές της Σχολής και αναφέρει “να γνωρίζουν πως όσο αυτοί είναι έτοιμοι να στελεχώσουν τη δικαστική σαπίλα άλλο τόσο εμείς είμαστε έτοιμοι να τους τσακίσουμε”.Για τους απεργούς παράνομους οικονομικούς μετανάστες αναφέρει “παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τους απεργούς πείνας μετανάστες να αναπτύσσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην δράση τους” και περιγράφει το πως σημειώθηκε ο εμπρησμός.
“Διαρρήξαμε την πόρτα του κεντρικού αμφιθεάτρου που βρίσκεται στον πρώτο όροφο και τοποθετήσαμε στο εσωτερικό του αρκετούς εμπρηστικούς μηχανισμούς με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή καταστροφή. Κατασκευάσαμε τους μηχανισμούς με τέτοιο τρόπο ώστε την κρίσιμη ώρα να μην υπάρχουν φοιτητές μέσα στο κτίριο και βρεθούν σε άμεσο κίνδυνο”, τονίζει ο συντάκτης του κειμένου.
Για τους παράνομους μετανάστες απεργούς πείνας τονίζει “απευθύνουμε ξεκάθαρο εκβιασμό στη δημοκρατία, πως αν πάθει κάτι κάποιος απεργός πείνας δε θα διστάσουμε να χτυπήσουμε και άλλα κτήρια ή και πρόσωπα σύμβολα της”.
Επίσης, ο συντάκτης του κειμένου εκφράζει την “αλληλεγγύη σε όλους του αξιοπρεπείς αιχμαλώτους πολέμου και τιμή στον Λάμπρο Φούντα μέλος του Επαναστατικού Αγώνα” και κάνει λόγο για “ασυνέπεια” και “γκομενίστικες συμπεριφορές” της συγκατηγορούμενης των μελών της “Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς” Κωνσταντίνας Καρακατσάνη “η οποία άλλα έλεγε και άλλα έκανε εκθέτοντας και ξεπουλώντας τον αγώνα τους”.
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: