Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από λαθρομετανάστες έπεσε Ελληνίδα στα Πετράλωνα! Η είδηση αφιερώνεται στους αντιρατσιστές και στον «μεγαλόψυχο ανθρωπιστή» ΣτέΘύμα άγριου ξυλοδαρμού από λαθρομετανάστες έπεσε Ελληνίδα στα Πετράλωνα! Η είδηση αφιερώνεται στους αντιρατσιστές και στον «μεγαλόψυχο ανθρωπιστή» Στέλιο Μάϊνα!!!!!!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού με σκοπό την ληστεία από δύο λαθρομετανάστες έπεσε μια Ελληνίδα στα Πετράλωνα. Οι δυο αλλοδαποί ξυλοκόπησαν με ανελέητο τρόπο την 53χρονη με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Το θύμα υποβλήθηκε σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που της προξένησαν οι δυο δράστες.

Ήταν τέτοια η δολοφονική μανία των κακοποιών, που της προκάλεσαν 17 συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο! Η 53χρονη όπως είναι φυσικό έχει υποστεί, εκτός από σωματικές βλάβες, και ισχυρό ψυχικό σοκ ψελλίζοντας διαρκώς στους δικούς της ανθρώπους «εγώ δεν θα ξαναπάω στα Πετράλωνα»…

Η επίθεση συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη περιοχή των Πετραλώνων. Εκεί όπου διαμένει η μητέρα της παθούσας την οποία κάλεσε η ίδια να επισκεφτεί λόγω προβλήματος υγείας. Η 53χρονη, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της, μόλις 40 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού, δέχτηκε την επίθεση από τους δράστες με σκοπό να της αρπάξουν τη τσάντα.

Η αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε τον έναν από τους δυο, έναν 31χρονο αλλοδαπό Μαροκινής καταγωγής ο οποίος αρχικά διατεινόταν πως είναι Παλαιστίνιος που ζητά… πολιτικό άσυλο. Ο δράστης είχε απελαθεί από την Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου 2010, αλλά είχε επιστρέψει σαν πολιτικός πρόσφυγας με άλλα χαρτιά…

xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: