Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 2011 Β ΕΣΣΟ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ. ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!


ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ 2011 Β' ΕΣΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ.... ΟΠΩΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ "Αυτά που πρέπει να έχει μαζί του ο Νεοσύλλεκτος". ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ...

Για να καταταγεί ο νεοσύλλεκτος πρέπει να έχει οπωσδήποτε μαζί του το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και το σημείωμα κατάταξης που του έστειλε το Στρατολογικό γραφείο.

Αν έχει προκριθεί ως ΥΕΑ πρέπει επιπλέον των παραπάνω να έχει μαζί του αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων και πρόσφατο αντίγραφο Ποινικού Μητρώου Τύπου Α΄.

Επίσης, να έχει μαζί του ακτινογραφία θώρακα που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού από οποιοδήποτε Στρατιωτικό ή Κρατικό Νοσοκομείο. Η ακτινογράφηση γίνεται δωρεάν με την επίδειξη φωτοαντιγράφου του σημειώματος κατάταξης σε οποιοδήποτε Στρατιωτικό ή Κρατικό Νοσοκομείο.

Συνιστούμε στο Νεοσύλλεκτο να μην πάρει πολλά πράγματα μαζί του. Για όλα όσα χρειάζεται φροντίζει ο Ελληνικός Στρατός με εξαίρεση κάποια προσωπικά είδη που επιθυμεί να έχει μαζί του.

Απαγορεύεται να φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικούς μηχανισμούς, οινοπνευματώδη ποτά, φωτογραφικές μηχανές, ραδιόφωνο, προκηρύξεις και έντυπα που έχουν σκοπό κάθε είδους προσηλυτισμό.

Τ' ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΨΑΡΑΚΕΣ; ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΛΑ, ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ। ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ! ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ. ΟΧΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΛΙΓΟ ΣΥΜΑΖΕΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΩΝΤΑΝΤΑΝΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ! ΙΣΑ ΙΣΑ...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: