Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ.


Δύο ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ο Ιωάννης Σαββίδης και οΑνδρέας Ποφίδης ήταν αυτοί που πήδησαν από το Volvo και περίμεναν τους Άνδρες της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. να πλησιάσουν.

Στο πίσω κάθισμα του κλεμμένου αυτοκινήτου κάθονταν άλλα δύο άτομα. Ο Σαββίδης είναι αυτός που πυροβόλησε με το καλάσνικοφ και σκότωσε τους δύο Αστυνομικούς αλλά και τραυμάτισε άλλους δύο.

Ένα από τα δύο άτομα που κάθονταν στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκε κατά την βραχείας διάρκειας ανταλλαγής πυρών. Από το αίμα που βρέθηκε στο Vοlvo η αστυνομία γνωρίζει το DNA του. Τώρα καταζητείται καθώς και ο γιατρός από τα Δυτικά προάστια ο οποίος και τον περιέθαλψε. Στο Καλάσνικοφ που οι κακοποιοί εγκατέλειψαν στο κλεμμένο Volvo όταν είχε πια τελειώσει το μακελειό, η αστυνομία εντόπισε δύο διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα.

Αυτό της σκανδάλης ανήκει στον Ιωάννη Σαββίδη. Το άλλο στον Ανδρέα Ποφίδη, συνοδηγό και οδηγό αντίστοιχα του Vοlvo. Και οι δύο είναι στα χέρια της αστυνομίας. Ο Ιωάννης Σαββίδης είναι αυτός με την κόκκινη μπλούζα Αριστερά.Ο Ανδρέας Ποφίδης είναι αυτός Δεξιά:

Τα ονόματα των κακοποιών οι οποίοι συνελήφθησαν και ήδη παρουσιάστηκαν στον Εισαγγελέα ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο φονικό στον Άγιο Ιωάννη τον Ρέντη είναι τα κάτωθι:

Ιωάννης Σαββίδης του Νικολάου γεννηθείς το 1975

Ανδρέας Ποφίδης του Νικολάου γεννηθείς το 1985

Δημήτρης Σταυρόπουλος του Γεωργίου γεννηθείς το 1980

Ανδρέας Δρακάκης του Αντωνίου γεννηθείς το 1980

Γεώργιος Μουρατίδης του Παναγιώτη γεννηθείς το 1975

Ελένα Ανφέροβα του Ανατόλι γεννηθείσα το 1980

Nexa Jashar έτος γεννήσεως 1980

Zoja Blebar έτος γεννήσεως 1980

Γεώργιος Μαρκόπουλος του Ιωάννη γεννηθείς 1989

Alzian Aliaz έτος γεννήσεως 1983

Ανανιάν Ραφαέλ έτος γεννήσεως 1980

Βιτάλι Αγνώστων λοιπών στοιχείων (καταζητείται)

Γιούρα Αγνώστων λοιπών στοιχείων (καταζητείται)

Άγνωστος Γιατρός στα δυτικά προάστια (καταζητείται).

Δύο από εκείνους που καταζητούνται έχουν εντοπιστεί μέσω τηλεφωνικών συνδιαλέξεων οι οποίες και καταδεικνύουν πως έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Μετά τις πρώτες συλλήψεις, το απόγευμα της Κυριακής, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής και ο τρίτος από τους τέσσερις ομογενείς από τη Ρωσία, που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στου Ρέντη.
Πρόκειται για έναν 24χρόνο σεσημασμένο για ληστείες, ο οποίος μετά από έρευνες και πληροφορίες εντοπίστηκε στο Μενίδι και συνελήφθη ενώ βάδιζε στο δρόμο.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα ήταν ιδιαίτέρως διαφωτιστικό αν κάποιος έκανε μια έρευνα για το πλήθος των εγκλημάτων που διαπράτουν οι "ομογενείς" απο τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ.πιθανόν να μιλάμε για το χειρότερο είδος ανθρώπων που ήρθαν ποτέ στη χώρα μας.προσωπικά για τους συγκεκριμένους,δεν αισθάνομαι ικανοποιήση που συνελήφθησαν,τέτοιου είδους αποβράσματα σωφρονίζονται μόνο με τσιμεντάρισμα και πέταγμα στον αργοσαρωνικό,για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή.τώρα θα τους ταίζουμε και θα τους κοιμίζουμε και θα προστατεύουμε τα δικαιώματα τους.