Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ

ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Επαφές με τουρκικές εταιρίες μέσω του τουρκικού προξενείου για την κατασκευή γηπέδου στη Μίκρα με την ονομασία "Κεμάλ Ατατούρκ" και συνάντηση με τον πρόξενο των Σκοπίων στην Θεσσαλονίκη προτείνουν εκτός των άλλων που αναφέρουν, οι σύνδεσμοι του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων του Ηρακλή...


"Μετά τη συνέλευση της συντονιστικής επιτροπής των οπαδών του Ηρακλή καθώς και πλήθος κόσμου, καταλήξαμε σε κάποιες προτάσεις τις οποίες απευθύνουμε σε συγκεκριμένους θεσμούς του Ηρακλή.

Προτείνουμε – παρακαλούμε – απαιτούμε από τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής αύριο Παρασκευή 6/5 να συγκαλέσει σύσκεψη μεταξύ της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, πρώην παραγόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και κάθε ενδιαφερομένου που τυχόν να υπάρχει, έτσι ώστε να συσταθεί άμεσα ένα άτυπο Δ.Σ. το οποίο θα είναι δυναμικό αλλά και κοινά αποδεκτό πίσω από το οποίο θα στρατευθεί ολόκληρος ο λαός του Ηρακλή και θα προχωρήσει προς την ανατροπή της απόφασης της Ε.Π.Ο.

Προτείνουμε – παρακαλούμε – απαιτούμε από τον Γ.Σ. Ηρακλής το Σάββατο 7/5 να καλέσει ονομαστικά στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, όλους τους βουλευτές της Μακεδονίας, όλους τους περιφερειάρχες, όλους τους δημάρχους του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, όλα τα μέλη (πρώην και νυν) των διοικήσεων της ΠΑΕ, ΚΑΕ, γς, όλους τους αθλητές (πρώην και νυν) του συλλόγου, όλους τους δημοσιογράφους αλλά και κάθε επιφανή οπαδό του Ηρακλή, με σκοπό τη δημιουργία ενός σώματος το οποίο θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, νομικές και πολιτικές, τόσο για την ανατροπή της απόφασης της Ε.Π.Ο. όσο και για το άνοιγμα των φακέλων όλων των ΠΑΕ από τη διακομματική επιτροπή της βουλής.

Προτείνουμε σε όσους απαρτίσουν αυτό το σώμα να στηρίξουν την πρωτοβουλία των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου για τη μη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA.

Προτείνουμε – παρακαλούμε – απαιτούμε από τον ΓΣ Ηρακλής να διοργανώσει την Τρίτη 10/5, ένα τεράστιο ειρηνικό συλλαλητήριο στη πλατεία Αριστοτέλους στο οποίο θα παραστούν όσοι θα βρίσκονται στη σαββατιάτικη συγκέντρωση στο Βελλίδειο.

Προτείνουμε – παρακαλούμε – απαιτούμε από το ΓΣ Ηρακλής να συναντηθεί άμεσα με τον πρόξενο της FYROM στη Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε – παρακαλούμε – απαιτούμε από τη συσταθείσα επιτροπή γηπέδου να συνεδριάσει άμεσα και να προβεί σε διερευνητικές επαφές μέσω του τούρκικου προξενείου με κατασκευαστικές επιχειρήσεις της γειτονικής χώρας για την ανέγερση γηπέδου με το όνομα «Κεμάλ Ατατούρκ» στη Μίκρα.

Τέλος καλούμε ολόκληρο το λαό του Ηρακλή να οπλιστεί με υπομονή και κουράγιο και να συμμετάσχει κατά χιλιάδες με συγκροτημένο μπλοκ στη γενική απεργία της Τετάρτης 11/5.

Ψηλά το κεφάλι, πίστη και περηφάνια!
103 χρόνια Ηρακλής εκτός κατεστημένου!!!

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή - Apache Club - Athens Club - Σ.Φ.Η.Σ.Ε. - Σ.Φ.Η.Ε.Λ. - Σ.Φ.Η. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ "IMMORTAL" - BLUE BOYS - Αυτόνομη Θύρα 10", αναφέρει η ανακοίνωση.

egersis2@blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: