Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΦΑΤΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"....ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!




Από μικρό παιδί όλοι ήξεραν ότι κάτι ''δεν πάει καλά'' μαζί μου.Από τότε που δεν σκάμπαζα μία στα μαθηματικά, αλλά έδινα δικό μου ορισμό στην γεωμετρία στον όρο "ευθεία",και από τότε που δεν ήξερα την προπαίδεια αλλά μπορούσα με τις ώρες να μιλάω με τον φυσικό μου για κβαντική φυσική,οι καθηγητές μου ήταν διχασμένοι. ''Είναι τρελό,χαζό αυτό το παιδί ή νοήμων κι ευφυές'';;; Εγώ κράτησα..ουδέτερη στάση στην απορία αυτή.Και έφτασα στα 31 μου να κοιτάω απορημένος την..λογική του Έλληνα συμπατριώτη μου,που προσπαθεί να με αποτρελάνει.Όλοι (σχεδόν) φωνάζουν για το υπάρχον πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς και όσους είναι τριγύρω σε αυτό το γαϊτανάκι (δημοσιογράφους,ΜΜΕ,ΜΚΟ,σταρ σύστεμ και σία).Παράλληλα όταν τους λες ''Ενας Παπαδόπουλος θα μας σώσει'' ξαναφωνάζουν ''Οχι αυτός ήταν κακός, κυνήγησε κόσμο,έκανε,έδειξε''...

Ώπα ρε παιδιά....Μισό... δεν θα μας τρελάνετε τελείως εσείς.Δεν μπορείτε να φωνάζετε για ΌΛΑ.

Να δεχτώ ότι ο Παπαδόπουλος ήταν όλα αυτά που λέτε;

Το δέχομαι.

Ήταν κακός γιατί κυνήγησε τον Θεοδωράκη,την Παπαρήγα την Δαμανάκη,τον Λαλιώτη,τους Παπανδρέηδες,τους Καραμανλήδες κτλπ...Όλους αυτούς τους..καλούς τους κυνήγησε ο κακός Παπαδόπουλος.

Αλλά όοοολοι αυτοί οι καλοί κατάφεραν και έδιωξαν τον κακό Παπαδόπουλο και έδωσαν..ελευθερία και..δημοκρατία στην Ελλάδα μας.

Και από τότε ΌΛΟΙ αυτοί οι καλοί μας κυβερνάνε.

ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ;;

Αν δεν είναι έτσι όπως τα λέω,τότε θα πρέπει να είναι...αντίθετα.

Θα πρέπει ο Παπαδόπουλος να είχε δίκιο που κυνήγησε όποιον κυνήγησε και οι κακοί να ήταν αυτοί που κέρδισαν στο τέλος και μας έφεραν εδώ που μας έφεραν!

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ...''ΕΣΩΣΑΝ'' ΤΟΤΕ,ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ... ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ..ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ.

Δεν θα μας τρελάνετε εσείς, λοιπόν, επειδή φοβάστε να πείτε ότι ο Παπαδόπουλος τελικά καλά έκανε και είχε δίκιο από φόβο μην σας πούνε χουντικούς.Δεν μπορείς να λες ''δεν έκανε καλά και κυνήγησε κόσμο'' και από την άλλη να...βρίζεις και αυτούς που κυνήγησε.Του δίνεις δίκιο βρε αδελφέ, πως να το κάνουμε.

Κάθεται βαρύ σε μερικά ευαίσθητα στομαχάκια να παραδεχτούν ότι ένας στρατιωτικός έκανε τόσα σωστά..αλλά τι να κάνουμε.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!


Υ.Γ1:Οι κυβερνώντες μας τόσα χρόνια στηρίζουν και κάνουν μπίζνες με άλλα δικτατορικά καθεστώτα στυλ Καντάφι,ο Παπαδόπουλος ήταν ο...κακός.

Υ.Γ2:Και μην μου πείτε ότι δεν είναι όλα άσπρο και μαύρο,γιατί κι αυτό να δεχτώ ζυγίζοντας τα όσα έδωσε ή στέρησε ο Παπαδόπουλος με τα όσα .....έδωσαν και στέρησαν τα "παιδιά του Πολυτεχνείου" που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια,ο Παπαδόπουλος είναι...μίλια πιο κοντά στο άσπρο.Άλλωστε...το μόνο γκρίζο τα τελευταία χρόνια,είναι μόνο το Αιγαίο!!!


ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

έτσι ακριβώς φίλε μου , εγώ πρόλαβα και έζησα την επταετία των πατριωτών και καθαρών ανδρών , τότε είχαμε δημοκρατία οχι τώρα ,,όλοι λένε ''δεν μπορούσες να μιλήσεις '' και ξανά και ξανά τήν ίδια μπούρδα ,,τολμά να πει κανείς όμως οτι έκλεβαν ? οτι ξεπούλαγαν ? για φακελάκια ,μίζες και όλα τα κακά που έχουμε σήμερα ???? αλλα μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα , αρκει βέβαια να μην έχει μάτ κοντά !!
ο λόγος που δεν τους θέλουμε σάν έλληνες φίλε μου είναι απλός ,,γιατί είμαστε οι ίδιοι λαμόγια και λαμογιές τότε δεν χωρούσαν ...
τα λές όλα με μιά κουβέντα ,,,,ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!