Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ: Αναρχική προπαγάνδα μοιράζεται στα σχολεία σε ανυποψίαστους μαθητές!

Γονείς μαθητών, μας ειδοποίησαν για την προπαγάνδα που υφίστανται τα σχολικά συγκροτήματα των νοτίων προαστίων. Αναρχικοί (ανά δυάδες ή τετράδες) εισχωρούν στα σχολικά προαύλια και μοιράζουν με την ένοχη ανοχή των καθηγητών το κάτωθι επαίσχυντο φυλλάδιο το οποίο γελοιοποιεί με έντεχνο τρόπο την Ορθόδοξη Πίστη εξισώνοντας την με τον μουσουλμανισμό, ισοπεδώνοντας την 25η Μαρτίου και άλλα σχετικά.

Εκτός από αντεθνικό το φυλλάδιο αυτό είναι και παράνομο οπότε καλό είναι να ενημερωθούν όσοι γονείς και να διευθετήσουν το θέμα σε όποια σχολεία οι καθηγητές «αμελούν» τα καθήκοντα τους και να γνωρίζουν ότι στην περίπτωση που αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε προβληματική συμπεριφορά από τις αρχές των σχολείων θα τους στηρίξουμε άμεσα και θα τις δημοσιοποιήσουμε.

Ακολουθεί η τετρασέλιδη εμετική φυλλάδα:


Ελληνική Γροθιά

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως αν πραγματικά πηγαίναμε στα σχολεία για να μάθουμε και όχι για να περάσουμε την τάξη κ.τ.λ. Αν οι γονείς δεν δουλεύατε και οι 2 για να πληρώσετε το φροντιστήριο που θα πάμε το απογεύμα και μας μεγαλώνατε λίγο καλύτερα και πολλά άλλα ίσως και αν... Δεν φταίνε τα παιδία, οι μεγαλύτεροι φταίμε και για τα παιδιά και για τους αναρχικούς...