Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Το «Forum για την Ελλάδα»,της Ντόρας με ομιλήτρια την ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ!!!

Το «Forum για την Ελλάδα» διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Αφομοίωση ή Αποδόμηση; Tα διλήμματα της Μεταναστευτικής Πολιτικής».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Athens Imperial (Πλατεία Καραϊσκάκη).

Οι εισηγητές είναι οι εξής:

  • Δημήτρης Φλούδας, δικηγόρος, Senior Associate Hughes Hall College, University of Cambridge και Επισκέπτης Καθηγητής στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης της Μόσχας, θα παρουσιάσει τη μελέτη του για την Ελληνική Μεταναστευτική Πολιτική 2011-2020.

  • Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, πολιτικός επιστήμων - αρθρογράφος, θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα: «Μετανάστης - ο μεγάλος ανεπιθύμητος».

  • Πέτρος Αθανασόπουλος, δικηγόρος, υπεύθυνος Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα: «Μετανάστευση: Πρόβλημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και αντοχής της κοινωνίας».

  • Δημήτρης Κατσούδας, Επιστημονικός Διευθυντής του Forum για την Ελλάδα, τέως Γενικός Γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ΥΠ.ΕΞ. θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα: «Κρατική και Κοινοτική Πολιτική για τη Μετανάστευση: Ενέργειες και παρενέργειες».

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο πρόεδρος του «forum για την Ελλάδα» Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά (live) από το internet μέσω της ιστοσελίδας www.forumgreece.tv.

Θα υπάρξει επίσης η δυνατότητα εισηγήσεων και παρεμβάσεων μέσω Skype, με διαδικασία που θα ανακοινωθεί από το κεντρικό κόμβο του Forum, στη διεύθυνση www.forumgreece.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: