Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Αλβανός ταξίαρχος με εκπαίδευση σε Αγγλία, Αμερική και Ιαπωνία, υπηρετεί στην πρεσβεία της Αθήνας

Αλβανός ταξίαρχος με εκπαίδευση σε Αγγλία, Αμερική
και Ιαπωνία, υπηρετεί στην πρεσβεία της Αθήνας
==============================================

Πέντε γυναίκες Αξιωματικοί της Αστυνομίας της Αλβανίας, εκπαιδεύονται στην Αθήνα σε θέματα ανάλυσης βιολογικών υλικών ( DNA ).

Οι γυναίκες Ντέτεκτιβ εφοδιάστηκαν με σύγχρονες γνώσεις σε θέματα ανάλυσης βιολογικών υλικών και ειδικότερα στον τομέα της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος.

Τα πέντε στελέχη της Αλβανικής Αστυνομίας, συναντήθηκαν με τον Αρχηγό Λευτέρη Οικονόμου, παρών ήταν επίσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Αντωνίου, η Προϊσταμένη του Τμήματος Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών Αστυνομικός Διευθυντής Μηνιάτη Πηνελόπη και ο Ταξίαρχος Αστυνομικός Σύνδεσμος της Αλβανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Άντι Λίκαϊ.

Ο κ. Λίκαϊ έχει μετεκπαιδευτεί σε Αγγλία και Αμερική, αλλά την περισσότερη εμπειρία την απεκόμισε κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Ιαπωνία.
H εκπαίδευση, πάντως που παρέχεται στις νέες εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιείται μετά από αίτημα της Αστυνομίας της Αλβανίας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ !!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΣΑΣ , …ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ….!!!!!!

crimesonair

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: