Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Προς "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ...



Μην γελιέστε κύριοι πολιτικόφρονες και κύριοι φιλοκυβερνιτικοί όσο κι αν ‘’διασκορπισμένος’’ είναι ο ελληνικός λαός σε ομάδες, κόμματα, περιοχές κ. τ. λ. όταν έρθει ο καιρός και ηχήσει η καμπάνα τότε όλοι μαζί θα είμαστε στην ίδια γραμμή , κόκκινοι πράσινοι, θεσσαλονικείς, πειραιώτες, άνεργοι δημόσιοι κ. τ. λ.
Εσείς να δω τότε όμως που θα είστε!!
Γιατί ο έλληνας ,μπορεί να αντέχει, να υποχωρεί, να υπομένει αλλά ποτέ δεν ξεχνά και ποτέ δεν συγχωρεί γιατί ακόμα και αυτούς που έχεις τώρα να σε φυλάνε όταν ήρθε η δύσκολη τους στιγμή ακόμα και σε αυτούς γύρισες την πλάτη
Σε όσους δηλαδή εσείς οι ίδιοι γυρίσατε τόσο απαξιωτικά την πλάτη σας.
Εσείς αναπαυτείτε ήρεμα και απολαύστε τον καφέ σας παρέα με τους φίλο(ξένους)
σας. Βλέπετε στην Ελλάδα του σήμερα όσους αγαπούν την ΙΕΡΗ ΓΗ που πατάνε και μεγαλώνουν έχετε μάθει να τους βαφτίζετε με ονόματα του τύπου ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΩΡΩΜΕΝΟΥΣ κ. τ. λ. Ναι κύριοι είμαστε πωρωμένοι με αυτό που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ. Με αυτή την ΕΛΛΑΔΑ που δεν λύγισε ποτέ σε όσες πληγές και αν την βρήκαν.
Την ΕΛΛΑΔΑ που αγάπησε, αγαπάει και θα συνεχίσει να αγαπάει τα δικά της παιδιά σε αντίθεση με τις εκάστοτε κυβερνήσεις που μια ζωή έχουν μάθει να τα θάβουν με τα ίδια τους τα χέρια. Από τον ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ και του ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ μέχρι την ΕΛΛΑΔΑ του σήμερα.
Βλέπετε στην ελληνική πολιτική δεν έχει σημασία τι έχεις προσφέρει στην Ελλάδα αλλά τι έχεις προσφέρει στην εκάστοτε ελληνική πολιτική.
Γιατί εσείς κύριοι δεν είσαστε η ΕΛΛΑΔΑ…
Εσείς είσαστε απλά τωρινοί καπεταναίοι της που απλά κρατάτε το σημερινό της πηδάλιο.. και όσο σάπιος κι αν είναι ένας καπετάνιος όταν το πλοίο που οδηγεί φέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ σε όσες ξέρες και αν το ρίξετε πάντα θα υπάρχουν οι ναυτικοί που λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτοί που θα του τρίψουν την σκουριά που του ποτίσατε, αυτοί που θα μπαλώσουν τις τρύπες που του κάνατε, αυτοί που θα τα βάψουν για να του ξανά δώσουν την λάμψη που του στερήσατε, αυτοί που θα το ξανά ταξιδέψουν ελεύθερο πια από όλους σας στο καινούριο του ταξίδι προς την ΙΘΑΚΗ!!!!!!!
Καληνύχτα σας κύριοι καπεταναίοι και σκεπαστείτε καλά γιατί η νύχτα είναι πάντα κρύα και μην φοβάστε το σκοτάδι … κοιτάξτε να το συνηθίσετε καλύτερα γιατί για εσάς και την δική σας συνείδηση το ξημέρωμα είναι μακριά , ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω κατά πόσο φοβούνται...μας βλέπω όλους να έχουμε την ίδια οργή αλλά κανείς δεν κουνιέται. Μόνο αν κάποιοι ανοίξουν κάποιες...αποθήκες... και οργανώσουν μια νέα αντίσταση κάτι γίνει.