Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ξύδι οι… aristeroi με το ζήτημα της Κερατέας: Δεν μπόρεσαν να καπελώσουν τον αγώνα των κατοίκων και φάγανε και…κάτι ψιλές!

Το ζήτημα της Κερατέας μας είναι πλέον γνωστό όπως γνωστή μας είναι και η δυναμική αντίσταση των κατοίκων. Όλο αυτό όμως δεν διέφυγε της προσοχής κάποιων δήθεν αναρχικών θολοκουλτουριάριδων που σκεφτήκανε να καπελώσουν τον αγώνα των κατοίκων ως δικό τους. Σας παραθέτουμε σχόλιο που αναρτήθηκε στο indymedia ώστε να καταλάβετε το πάθημα τους:


Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς το μίσος αυτών των δήθεν αλληλέγγυων aristeron για κάθε τι που θυμίζει πατρίδα. Οι πραγματικές τους προθέσεις όμως ξεσκεπάστηκαν από τους ηρωικούς κατοίκους διότι όταν είσαι «αλληλέγγυος» δεν πας να κατεβάσεις σημαιάκια. Υποστηρίζεις το διαμαρτυρόμενο με όλα του τα χούγια. Το ζήτημα δεν είναι να γίνει η Κερατέα αναρχική αλλά να μπορούνε οι άνθρωποι να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς να τους την κανουνε χωματερή. Άλλωστε από πότε η Ελληνική σημαία είναι σημάδι… φασισμού; Εγώ ενθυμούμαι πως ο Χίτλερ είχε σαν σημαία του την σβάστικα και όχι την γαλανόλευκη. Αντίθετα όσοι πολέμησαν τον φασισμό στην Ελλάδα κράδαιναν στα χέρια τους την Ελληνική σημαία. Όπως καταλάβατε όσοι αποκαλούν τους κατοίκους της Κερατέας «Αλβανούς» ή «aristerous», έχουν άδικο διότι οι κάτοικοι είναι αγωνιζόμενοι Έλληνες πατριώτες. Όσο για τους ψευτοαναρχικούς ανθέλληνες που η δοξασμένη Ελληνική σημαία μας γι αυτούς είναι κόκκινο πανί, είναι πλέον φανερό πως η κοινωνία έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τις πραγματικές τους προθέσεις και όπου τους βρει τους κοπανάει όπως τους αξίζει.
Εμείς θα κάνουμε μια ευχή: Μακάρι να μετακομίσουν οι κάτοικοι της Κερατέας στα Εξάρχεια….

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υποθέτω οπότε οτι τον αγώνα των κατοίκων της κερατέας τον έχει καπελώσει η δεξιά;;;

HellenicFlame είπε...

Δεν υπαρχει δεξια δεν υπαρχει αριστερα μονο κοκκαλα υπαρχουν των ΕΛΛΗΝΩΝ τα Ιερα...τον αγωνα τον κανουν Ελληνες χωρις κοματικες διαφορες.