Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΒΛΑΚΕΣ Ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ;ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ.



Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω αν αυτό που κουβαλάνε στο κεφάλι τους οι κάθε λογής αριστερίζοντες,θολοκουλτουριάρηδες,αναρχικοί ψευτοεπαναστάτες είναι....βλακεία ή είναι στημένοι προδότες εν γνώση τους!
Και γιατί το λέω αυτό....ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Όλοι αυτοί διατείνουν ότι είναι εναντίον του..."ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ".
Τι είναι το σύστημα λοιπόν;;;
Σύστημα είναι το κεφάλαιο....οι "Μεγάλοι",αυτοί που παγκόσμια κινούν τα νήματα,είτε οικονομικά,είτε πολιτικά.Μία ελίτ,που το μόνο που την νοιάζει είναι να έχει τον κόσμο υπό τον έλεγχό της,και οι πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι!
Για να το πετύχει αυτό το σύστημα,δεν θέλει αντιδράσεις.Θέλει ο "όχλος",ο κόσμος δηλαδή,να είναι ομοιογενής,να μην υπάρχουν διαφορές που αυξάνουν την πιθανότητα αντίδρασης.Όταν ο όχλος είναι ομοιογενής,ελέγχεται απείρως καλύτερα.
Τι κάνει λοιπόν η ελίτ,για να το πετύχει αυτό;
ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ!
Ο πρώτος κανόνας είναι να μην υπάρχουν "εθνικές εστίες",άτομα και πληθυσμοί που να νοιάζονται για την πατρίδα και τα συμφέροντά της.Αφανίζει ή απαξιώνει τις θρησκείες,καθώς αυτές μαζί με τις παραδόσεις και την ιστορία του εκάστοτε λαού,συνθέτουν τις ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ,και κάνουν τον κάθε λαό να ΔΙΑΦΕΡΕΙ από τον άλλο.
Τι είπαμε όμως;
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ!Δεν θέλει ανομοιογένεια καθώ αυτή έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις.
Έτσι λοιπόν,κάνοντας όλα αυτά το σύστημα,ντυμένο τον μανδύα του "προοδευτισμού της νέας τάξης πραγμάτων"...καταφέρνει το σκοπό του!

Πάμε στο άλλο μέρος της κωμωδίας τώρα,με τους δικούς μας θολοκουλτουριάρηδες,αριστεριστές,αναρχικούς ψευτοεπαναστάτες.
Αυτοί όλοι,λοιπόν,διατείνουν ότι είναι εναντίον του συστήματος,του κεφαλαίου,της εξουσίας.Λογικά λοιπόν είναι και ενάντια σε ό,τι αντιπροσωπεύει το σύστημα.
Λογικά...
Γιατί κάπου εδώ αρχίζει η κωμωδία.
Όλοι αυτοί εναντιώνονται σε κάθε τι ΕΘΝΙΚΟ,λέγοντας ότι είμαστε όλοι ίδιοι και πατρίδα μα είναι όλη η Γη.Μα....αυτό δεν θέλει και το σύστημα για την πολυπόθητη ομοιογένεια που μπορεί να ελέγχει ευκολότερα;;;;;;!!!!
Εναντιώνονται στην ιστορία μα,απαξιώνοντας την θρησκεία,τις παραδόσεις,τις μνήμες,τα πάντα...φτάνοντας στο σημείο να είναι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ.Μα....αυτό δεν θέλει το σύστημα για να "χτυπήσει" τις ρίζες του κάθε λαού;

Με λίγα λόγια,γίνονται άθελά τους (ή ηθελημένα;) πιόνια του συστήματος που λένε ότι μισούν,κι εξυπηρετούν τους σκοπούς του με τον καλύτερο τρόπο!!!!!!!!!!!!!!

Η απορία που γεννιέται,λοιπόν,είναι εύλογη,και γεννάται σε κάθε λογικό και νοήμων άνθρωπο:
ΟΛΟΙ εσείς (αριστεριστές,θολοκουλτουριάρηδες,αναρχικοί,αντι-εξουσιαστές,ψευτοεπαναστάτες κ.τ.λ),είστε ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ή είστε ΤΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;
Απαντήστε μας σε ένα από τα δύο,γιατί τρίτο ΔΕΝ υπάρχει!
Έτσι βρε αδελφέ,για να ξέρουμε πω να σας αντιμετωπίσουμε!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φανταστικό σχόλιο αγράμματε βλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που δεν είσαι αγράμματος, για πές μας... ξέρεις πόσο κακό έχει κάνει η αριστερά στον κόσμο τα τελευταία 100 χρόνια???? Απ'όπου και αν έχουν περάσει σαν εξουσία ο κόσμος υπέφερε.