Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Όχι στην ποινικοποίηση του Πατριωτισμού!


Σημειώστε μια ημερομηνία: Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011. Εκείνη την ημέρα χρειάζονται τηνσυμπαράσταση μας 39 Έλληνες. Τριανταεννιά Έλληνες Πατριώτες που υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού θα καθίσουν στο σκαμνί. Το έγκλημά τους; Όχι δεν βοήθησαν λαθρομετανάστες να καταλάβουν δημόσιο κτίριο. Ούτε τους οργάνωσαν και τους μετέφεραν παράνομα για να γλυτώσουν την απέλαση.
Κανείς δεν διώκεται γι αυτά τα αδικήματα! Το έγκλημα τους είναι ότι έδειξαν δημόσια τονπατριωτισμό τους φωνάζοντας συνθήματα στην περσινή παρέλαση! Και αυτό είναι προφανώς κάτι που οι εθνομηδενιστές δεν μπορούν να αντέξουν και βρήκαν προσχήματα για να τους δικάσουν.

Οι γνωστοί μας ανησυχούντες μην τυχόν και χαθεί καμία βαρυσήμαντη λέξη από την σκοπιανή διάλεκτο, σκαρφίστηκαν μια αγωγή εναντίων των Ανδρών της Ο.Υ.Κ. γιατί τα συνθήματα ήταν λέει "ρατσιστικά". Η γνωστή καραμέλα της εθνοϊσοπέδωσης που δεν αντέχει καμία έκφραση Πατριωτισμού. Κάνουν πως αγνοούν οι γελοίοι ότι τα συνθήματα αυτά αποτελούν κομμάτι της εκπαίδευσης που έχουν στόχο να γαλβανίσουν την θέληση και να εξυψώσουν το ηθικό. Προφανώς θέλουν οι παρελάσεις να είναι αποστειρωμένες τελετές χωρίς πάθος, χωρίς συμπόρευση στρατού και Έθνους. Θέλουν να είναι ο Στρατός αποκομμένος από την κοινωνία - να μην αφουγκράζεται τις αγωνίες των Ελλήνων.
Ε, λοιπόν όχι κύριοι! Θέλουμε οι παρελάσεις να είναι ζωντανές εκδηλώσεις αγάπης στην Πατρίδα, και πίστης στα Ιδανικά του Έθνους. Να βλέπουμε τα στρατευμένα νιάτα να παρελαύνουν και να αποτελούν παράδειγμα για τα παιδιά με το παράστημά και τη θέλησή τους. Να γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση που οτιδήποτε πάει στραβά θα πέσουν στη μάχη και θα υπερασπιστούν τα όσια και τα ιερά. Ποιος θα τα κάνει αυτά; Εσείς; Οι θολοκουλτουριάρηδες του Κολωνακίου που το μόνο πρότυπο για την νεολαία θέλετε να είναι οι αναρχοάπλυτοι;

Όμως το καλύτερο απ' όλα είναι ότι όλη αυτή η δίκη είναι παράνομη! Δεν έχει το έννομο συμφέρον ο κ. Δημητράς να υποβάλλει αγωγές, καθώς όπως και ο ίδιος παραδέχεται στην μηνυτήρια αναφορά του, δεν ήταν παρών στην παρέλαση, αλλά πληροφορήθηκε τα συνθήματα από τις εφημερίδες. Δηλαδή οι κύριοι αυτοί την ημέρα της Εθνικής Επετείου της Επανάστασης, όχι μόνο προτίμησαν να την περάσουν αραχτοί σε κάποια καφετέρια, αλλά "θίχτηκαν" κιόλας από συνθήματα που δεν άκουσαν! Από τη μία δηλαδή απαξιώνουν την παρέλαση για την οποία κάποιοι προετοιμάζονται μέρες πριν, και δεν καταδέχονται να πατήσουν, αλλά ζητάνε και τα ρέστα επειδή δεν είναι της αρεσκείας τους τα συνθήματα που ακούστηκαν! Σαν να λέμε ότι καλείς κάποιον στη γιορτή σου, αυτός δεν έρχεται και μετά σου κρατάει και μούτρα... Δεν πάμε καθόλου καλά...

Δεν πρέπει να τους περάσει αυτή η προσπάθεια ποινικοποίησης του Πατριωτισμού.Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της και να απορρίψει αυτή την υπόθεση με συνοπτικές διαδικασίες. Άλλωστε το Σύνταγμα προβλέπει ότι η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Το επαναλαμβάνω για όσους δεν κατάλαβαν... στονΠατριωτισμό των Ελλήνων.

ένας Έλληνας πολίτης

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

http://ellhnaspolitis.blogspot.com/2011/03/blog-post_29.html