Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓKΑΛΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ..BINTEO-ΦΩΤΟΣ

Ενώ στο χώρο του μπλόκο στο ΒΙΟΠΑ Κερατέας, έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες κάτοικοι ύστερα από την μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε πριν λίγο, κάποιες εκατοντάδες Κερατιώτες, μετά την είδηση που κυκλοφόρησε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος συντρώγει μετά της συζύγου και του πρώην διοικητή του ΑΤ Λαυρίου κ. Λαντζανάκη στα Καλύβια, μετέβησαν στην ταβέρνα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα εναντίον του, εκτοξεύοντας μαζί με τις ύβρεις και... γιαούρτια.
Ο Θ. Πάγκαλος έχει ξαναμπεί στην ταβέρνα, αρνείται να μιλήσει με τους διαμαρτυρόμενους Κερατιώτες και δήλωσε, ότι "μόνο με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής θα μιλήσει".
Αναμένεται στην ταβέρνα ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, ενώ τριγύρω βρίσκονται πολλές κλούβες των ΜΑΤ.
Μόλις έφτασε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Κωνσταντίνος Λεβαντής και εισήλθε στην ταβένρα μαζί με την πρώην αντιδήμαρχο Κερατέας Σοφία Παπαγιάννη και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, για να μιλήσει με τον αντιπρόεδρο.
"Αν θέλεις να μιλήσουμε, θα πετάξεις έξω την κυρία και θα διώξεις τον κόσμο", δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον Κ. Λεβαντή.
Προκλητική ήταν και η σύζυγος του...
Θ. Πάγκαλου Χριστίνα Χριστοφάκη, ζητώντας από τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους της Κερατέας, να... σεβαστούν τους.... βουλευτές που τρώνε μαζί τους.
"Όσο δεν μας σέβονται οι βουλευτές, δεν θα τους σεβόμαστε κι εμείς", απάντησαν οι πολίτες.
Αυτή τη στιγμή, ο δήμαρχος βρίσκεται έξω από την ταβέρνα, προσπαθεί να ηρεμήσει τον κόσμο που είναι εξαγριωμένος.
Κανείς δεν φεύγει και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έκρυθμη.
Στο σημείο έχουν φτάσει και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί σημαντικά.






Σημειώνεται ότι ο καταστηματάρχης, ανήκει στο φιλικό περιβάλλον του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος μάλιστα είναι δημοτικός σύμβουλος και είχε συμμετάσχει στο συνδυασμό της συζύγου του, η οποία στις τελευταίες εκλογές διεκδίκησε τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Σαρωνικού.
άρθρο από το attika nea της Πόπης Σουφλή...Βίντεο και φώτος από το lavreotiki.com
eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια: