Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΚΕΡΑΤΕΑ:ΧΤΥΠΗΣΕ O ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ,ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ..ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Απίστευτες καταγγελίες απο τους κατοίκους της κερατέας για τρομοκρατία

Χιλιάδες κάτοικοι βρίσκονται στα μπλόκα της κερατέας αντιδρώντας στη χούντα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Εκτεταμένη χρήση χημικών και αποκλεισμός των κατοίκων απο ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις .
Πρωτοφανή γεγονότα που θάβουν τα ΜΜΕ.
Απίστευτες καταγγελίες απο τους κατοίκους για τρομοκρατία,χημικα και ξύλο κατά πάντων, δηλαδή ακόμα και κατά γυναικών,ηλικιωμένων και....
παιδιών !!
Στην πόλη της Κερατέας ακούστηκαν λίγο μετά τις 15:00 ήχοι συναγερμού αλλά χτύπησε και η καμπάνα της εκκλησίας, ενώ από τα μεγάφωνα οι κάτοικοι καλούνταν να μεταβούν αμέσως στο μπλόκο επί της Λ. Λαυρίου
“Πάση θυσία” δηλαδή ,αποφασίζουμε και διατάζουμε, δήλωσε ο Υπουργός προστασίας του εργολάβου “κος” Ραγκούσης θα γίνει το “εργο”
«Ο τύπος στην πλειοψηφία του στηρίζει τα μεγάλα συμφέροντα. Τα κανάλια δεν μας δίνουν σημασία. Το περασμένο Σάββατο ήρθαν μηχανήματα του εργολάβου χωρίς πινακίδες και τα συνόδευε ταξίαρχος και 600 άτομα ΜΑΤ. Ακόμη και πόλεμο με τους Τούρκους να είχαμε δεν θα έφερναν τέτοια δύναμη» δήλωσε ο πρώην δήμαρχος Κερατέας Κ. Αντωνίου.

Αν και οι κάτοικοι δικαιώθηκαν για δεύτερη φορά από το Ειρηνοδικείο Λαυρίου, που αποφάσισε πως διατηρεί την προσωρινή διαταγή παύσης εργασιών που εξέδωσε και δεν επιτρέπει καμία εκτέλεση εργασιών μέχρι την ανακοίνωση των τελικών αποφάσεων, τα αρμόδια υπουργεία για χατήρι των εργολάβων δείχνουν ν’ αδιαφορούν. Γύρω από τις φωτιές που ανάβουν μέρα-νύχτα στα οδοφράγματα, οι κάτοικοι καταστρώνουν τις επόμενες κινήσεις τους, οργανώνονται και καλούν τους υπουργούς Ραγκούση, Γερουλάνο, Μπιρμπίλη και Παπουτσή να σεβαστούν τους νόμους του ελληνικού κράτους.
Νύχτα πήγαν να κάνουν την δουλειά οι “κύριοι”
Ας γίνουν αυτά τα γεγονότα παράδειγμα για όλους μας για το πως θα πρέπει να παλέψουμε και να αγωνιστούμε ακόμα και για τα αυτονόητα!!!!
Ας σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι δίπλα στα αδέρφια μας μακρυα απο κάθε κομματικοποίηση και παράταξη κάθε είδους,ας σταθούμε δίπλα τους ως άνθρωπος προς άνθρωπο.Καιρός να ξαναβρούμε την χαμένη ανθρωπιά μας!!

John p.
Κsipniste

Δεν υπάρχουν σχόλια: