Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΕΜΗ:ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Η τουρκική εφημερίδα Radikal με ολοκληρο πρωτοσέλιδο της κάνει αναφορά στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται στην τηλεόραση του ΣΚΑϊ με τίτλο 1821. Η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο " επανάσταση στην Ελλάδα για τους Οθωμανούς" και υποστηρίζει ότι το ντοκιμαντέρ κατάφερε να μην ασχοληθεί με την επίσημη ιστορία και δείχνει πολλές πραγματικότητες που ενόχλησαν. " Το να βγαίνει κάποιος εκτός της επίσημης ιστορίας έχει τίμημα, όπως οι δηλώσεις του Παμουκ σχετικά με τους Αρμένιους."

Η τουρκική εφημερίδα που στο πρωτοσέλιδο της έχει τη φωτογραφία του Κολοκοτρώνη γράφει ότι χιλιάδες άνθρωποι ζητούν απο την κρατική τηλεόραση να κάνει ένα ντοκιμαντέρ που θα δείχνει την πραγματική ιστορία της ελληνικής επανάστασης και τονίζει οτι υπήρξαν αντιδράσεις και από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο ο οποίος για το ντοκιματέρ δήλωσε " είναι ντροπή".


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ-ONALERT.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ...ΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΕΜΗ,ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Και πώς να μην το κάνουν,άλλωστε,όταν ξέρουν πως Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ εντός της Ελλάδας δρα ανενόχλητη ΚΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ!

Άντε και εις ανώτερα (π.χ. να κάνουν αντίστοιχο "ντοκιμαντέρ" για τη Μακεδονία,αποσπώντας τα εύσημα από τους Σκοπιανούς),ευχόμαστε στους νεογενίτσαρους Νενέκους!

Υ.Γ.Παρακαλούμε τους γείτονες να γράψουν ένα καλό λόγο και για την Έλλη Στάη:Τόση...προσπάθεια έκανε ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ,κρίμα είναι να μην της την αναγνωρίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: