Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Λαϊκός εθνικισμός σημαίνει αλληλεγγύη στους Έλληνες


Η λαίλαπα του Δ.Ν.Τ. και των δυσμενών συνεπειών του στην ελληνική οικονομία δε θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους και με σταυρωμένα τα χέρια. Μέσα στο πλαίσιο της ιδεολογίας του λαϊκού εθνικισμού και ειδικότερα στον κοινωνικό τομέα αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε ακόμα πιο έντονα και να οργανωθούμε ενώνοντας τις προσπάθειες μας για την προστασία των νέων Ελλήνων κι Ελληνίδων που αντιμετωπίζουν τη ζοφερή πραγματικότητα της ανεργίας και της εργασιακής εκμετάλλευσης. Την ώρα που οι κάθε λογής κομματάρχες εστιάζουν την προσοχή τους στους λαθρομετανάστες, που οι ίδιοι έφεραν στην πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσουν και που συντηρούν από το υστέρημα του ελληνικού λαού, εμείς φωνάζουμε πως ο Έλληνας εργάτης έχει πατρίδα και δημιουργούμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες. Διευκρινιστικά, ακολουθεί η ανακοίνωση ιδρύσεως του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ:

Η ιδέα δημιουργίας του Σ.Α.Ε.Δ. ήρθε με αφορμή τον τρόπο αντιμετώπισης του μεγαλύτερου, ίσως, προβλήματος που βασανίζει τον Έλληνα, την ανεργία. Ο κυριότερος λόγος αύξησης της ανεργίας είναι η λαθρομετανάστευση, ένα πρόβλημα που καμία κυβέρνηση τις τελευταίες δεκαετίες δεν έδειξε την παραμικρή προθυμία να λύσει, παρατείνοντας το μαρτύριο του Έλληνα εργαζόμενου προς όφελος του ξένου και φθηνού εργατικού δυναμικού. Η αδιαφορία των κρατικών φορέων έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να τίθεται σήμερα θέμα επιβίωσης της ελληνικής οικογένειας. Η απάντηση μας σε όλα αυτά έρχεται με αυτή την προσπάθεια που προέρχεται από Έλληνες εθνικιστές που μοιράζονται τα ίδια όνειρα και τις ίδιες ανησυχίες με τον απλό Έλληνα και την Ελληνίδα, με αυτούς που βαρέθηκαν να ζουν στο περιθώριο, που δεν αντέχουν να γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης, που δε θέλουν να πληρώνουν άλλο φόρους για ανύπαρκτες κρατικές παροχές, που δε σπούδασαν για να γίνουν σερβιτόροι της Ε.Ε...Το παράδειγμα των 300 λαθρομεταναστών απεργών πείνας έδειξε με τον πιο στυγνό τρόπο ότι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να τύχει σε κάποιον στην Ελλάδα του 2011 είναι να είναι Ασιάτης ή Αφρικανός, αφού μόνο τότε το κράτος ενδιαφέρεται για σένα. Όσοι έχουν την ατυχία να είναι Έλληνες θα πρέπει να υποστούν την ταπείνωση και την αιώνια προσμονή για ένα καλύτερο αύριο που κάθε μέρα φαντάζει και πιο μακρινό.

Στα πλαίσια λοιπόν του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αποφασίσαμε τη δημιουργία ενός φορέα τύπου Ο.Α.Ε.Δ. με τη διαφορά ότι το κάλεσμα μας απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες κι Ελληνίδες. Η λειτουργία του φορέα αυτού βρίσκεται ακόμα σε εμβρυακό στάδιο, η ανάπτυξη του όμως αποτελεί εθνικό καθήκον και κοινωνικό χρέος. Μέλημα μας είναι η κατάρτιση μιας λίστας επαγγελμάτων τα οποία θα αξιοποιηθούν εκεί όπου εμφανιστεί η ανάγκη. Για παράδειγμα ένας υδραυλικός μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα με τα προσωπικά του στοιχεία όπου μεταξύ άλλων θα αναφέρει το επάγγελμα του. Οποιοσδήποτε Συναγωνιστής στο μέλλον χρειαστεί έναν υδραυλικό θα ειδοποιηθεί αμέσως ο ενδιαφερόμενος και θα του ανατεθεί η δουλειά, έτσι ώστε το μεροκάματο να πάει σε ελληνική τσέπη και σε ελληνική οικογένεια. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα, έτσι ώστε να έχουμε στο τέλος ένα ολοκληρωμένο δίκτυο όπου οι Έλληνες θα συνεργάζονται μεταξύ τους αρμονικά, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην ελληνική κοινότητα.

Η εύρεση εργασίας ωστόσο δεν είναι το μοναδικό μας μέλημα. Η συνεργασία μεταξύ Συναγωνιστών είναι παραπάνω από επιθυμητή και σίγουρα εφικτή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα:

6972132509
6981572352

Δεν υπάρχουν σχόλια: