Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ 'ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ'! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ....

23 Μαρ 2011


Διαβάστε τις απίστευτες καταγγελίες για την οργάνωση ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ που τυπώνουν χάρτες με τα ΣΚΟΠΙΑ ως ....'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' :

Καταγγέλλουμε την Ελληνική οργάνωση Γιατροί χωρίς Σύνορα γιατί τυπώνουν τα έντυπα τους στην ΙΣΠΑΝΙΑ


Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του κλάδου να στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας και να καταγγείλουν το ξεπούλημα της
Ελληνικής Τυπογραφίας σε όλα τα ΜΜΕ.


Δεν έκριναν οι ανθρωπιστές Γιατροί χωρίς Σύνορα από τα τσουβάλια με τα εκατομμύρια που εισπράττουν ως επιχορήγηση από το Ελληνικό δημόσιο και τον Ελληνικό λαό, ότι έστω αυτή τη δουλειά θα έπρεπε να την δώσουν σε ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ;
Και μάλιστα σε μια εποχή που η κρίση μαστίζει την Ελλάδα;


Φυλλάδια για το έργο που επιτελούν κυκλοφόρησαν και διανέμουν σε σπίτια, ανά την Ελλάδα, οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα», όπου τα Σκόπια, εμφανίζονται ως “Μακεδονία”. Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα απάντησαν ότι το φυλλάδιο τυπώθηκε στην Ισπανία, χρησιμοποιώντας τον επίσημο χάρτη του ΟΗΕ. Σε παρατήρηση ότι δεν έπρεπε να δεχθούν να παραλάβουν τα έντυπα, η απάντηση ήταν ότι αυτός είναι ο χάρτης, που δέχεται ο ΟΗΕ..

Υπήρχε περίπτωση ο χάρτης όπου τα Σκόπια θα εμφανίζονταν ως «Μακεδονία» να περνούσε στην εκτύπωση αν το έργο αναλάμβανε Ελληνική επιχείρηση;

Πουθενά στην Ελλάδα δεν βρήκαν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα καλύτερη προσφορά για την εκτύπωση του ενημερωτικού τους υλικού;


++++++++++++++++++++++++++
Συνάδελφοι τέρμα η απραξία, αρκετά τους ανεχτήκαμε όλους. Κανένα έντυπο δεν θα επιτρέψουμε να τυπώνεται έξω από τα Ελληνικά σύνορα. Να μετατρέψουμε την Τετάρτη 30 Μαρτίου σε Μέρα Πανελλαδικής Δράσης της τυπογραφίας, ενάντια στα δεινά που πλήττουν τον κλάδο. Η εισαγόμενη τυπογραφία είναι μια από της μεγαλύτερες πληγές του κλάδου.

Καλούμε όλα τα ΜΜΕ, τους Δημοσιογράφους και του Πνευματικούς Ανθρώπους της Ελλάδας να βοηθήσουν την Ελληνική Τυπογραφία.


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης
TaXalia Mακεδονία

Δεν υπάρχουν σχόλια: