Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πάνος μουζουράκης: "Κάψτε την Ελληνική σημαία" "Γα... την 28 οκτωβρίου"!


Στο παρακάτω βίντεο ακούτε τον Πάνο μουζουράκη να εξυβρίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες που αγαπούν την ιστορία τους και την σημαία τους! Λέει κατα λέξει"Γα... την 28 οκτωβρίου, είναι μια Γιορτή για εθνικιστές και για κομπλεξικούς. Κάψτε την Ελληνική σημαία! Είναι ένα απλό πανί"Ο Πάνος Μουζουράκης για όσους δεν γνωρίζετε είναι η φωνή της lactas!!....
Και αφού έδειξε καλά δείγματα (το βίντεο είναι πριν ένα χρόνο) φυσικά το σύστημα τον προώθησε κάνοντας τον πρωταγωνιστή στην εκπομπή του πασοκοκάναλου mega! Σίγουρα τον έχετε ακούσει στην αντιεθνική,.....
αντιχριστιανική εκπομπή του mega "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος"... Τραγική σύμπτωση θα μου πείτε.. Όχι απλά το σύστημα σε προωθεί εαν είσαι: Ομοφυλόφιλος, επαγγελματίας αντιρατσιστής, μισέλληνας,μεταναστολάγνος, αντιπατριώτης, αντιχριστιανός, φιλοοθωμανιστής, άθεος-αντίθεος, 12θεκαθειστής.. κτλ. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε..


anti-ntp.blogspot.com
Εglimatikotita

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to 12theistis an eisai ellinas diladi einai kako

Ανώνυμος είπε...

Kai bebaia einai, arketous blammenous exoume kai xwris na pisteuoume se paramythia

Ανώνυμος είπε...

όχι βέβαια....εσείς δεν πιστεύετε σε κανένα παραμυθάκι....απλά αν κάτι πάει στραβά ή αν αποδεικνύεται παράλογο...είναι παραβολή ή άγνωσται αι βουλαί του κυρίου...βρε δε μας γαμάτε λέω εγώ...μιλάτε για ανθελληνισμό και πιστεύετε στο χριστιανισμό,το πιό ανθελληνικό δημιούργημα...εξάλλου σε ένα υποτιθέμενο κράτος ανεξιθρησκείας βάση συντάγματος,πως είναι ανθελληνικό να πιστεύεις σε ότι γουστάρεις??ή ακόμα και σε τίποτα??
καληνύχτα προβατάκια,και μην ξεχάσετε την πρασινάδα σας!!!

Ανώνυμος είπε...

bre paliomalaka mouzouraki...den koitas ta xalia sou?exeis ta moutra na exeis apopsi otan exeis gia gomena mia arxivizita?
tin exoun parei oloi vre malakaaaaa....

Ανώνυμος είπε...

Α σε ρε βλακάκο, μακάρι να ήμασταν όλοι πρόβατα ως προς τον Θεό, αυτές τι βλακείες περί προβάτων να πας να τις ξαναεξετάσεις ώστε να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται και όχι να ακούς μια λέξη και να την επαναλαμβάνεις. Το αστείο είναι πως τον τελευταίο καιρό κάθε φορά μιλάμε σε ένα blog για έναν ανθέλληνα-αντιχριστιανό οι υπερασπιστές του είναι συνήθως άθεοι-άθρησκοι-σκεπτικιστές-δωδεκαθειστές-παγανιστές και όχι τα ακροαριστερά αναρχοτραβέλια. ΤΥΧΑΙΟ?????????????????????????

Ένα νέο κύμα σιωνιστών είστε, τίποτα παραπάνω.


Μουζουράκη. Ευχαριστώς θα σε σκότωνα όχι όπως τα φλώρακια οι Χρυσαυγίτες που απλά σε ψέκασαν με σπρέι. Αλλά έτσι είναι, στην Ελλάδα υπάρχει ακροδεξιά τρομοκρατία και όχι ακροαριστερή, παρόλου που τα θύματα των ακροαριστερών συνήθως είναι αυτά που ........ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

Αλλα τι περίμενεις από ένα έθνος που έβαλε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και άλλους εβραιουπαλληλάκους στη βουλή.

Ανώνυμος είπε...

ti sxesi exei vre malakes o xristianismos me tin ellada palioamorfotoi?nai eimaste ellines kai oxi koloxristianoi.oso gia ton mouzouraki plaka ekane zoa e zoa

Ανώνυμος είπε...

pragmati o xristianismos einai anthelinismos oi xristianoi sto parelthon misousan tous ellines giati itan dodekatheistes

Ανώνυμος είπε...

min fovaste pantos to paramithi tou xristianismou kamia thriskia den tha to kseperasei einai to megalitero apo ola

Ανώνυμος είπε...

pos kserete oti i solomou einai vizita?ti gamisate kai eseis?i mipos apla tis peftete ligoi paliokomplexikoi kai etsi pezaite to pouli sas gia parti tis kai gia Auto tin vrizete?