Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΩΝ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.Επιστρέφουν στην Κρήτη οι ΗΡΩΕΣ απεργοί πείνας !!

ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΩΜΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΙΟΑΗΔΕΣΤΑΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ. ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ.

Εγκαταλείπουν αύριο το μέγαρο Υπατία

Στις 5 το απόγευμα αύριο οι 250 παράνομοι λαθρομετανάστες απεργοί πείνας εγκαταλείπουν το κτίριο Υπατία και δυο ώρες αργότερα αναχωρούν με τιμητική συνοδεία του πολεμικού ναυτικού και της πολεμικής αεροπορίας για Κρήτη.

Μετά από 44 μέρες απεργίας πείνας που τους εξάντλησε σωματικά, και μια συμφωνία με την κυβέρνηση για την επίλυση των προβλημάτων τους οι παράνομοι λαθρομετανάστες έχοντας τα χαρτιά τους από την αστυνομία με την υπογραφή του πρωθυπουργού και όλου του υπουργικού συμβουλίου ,αποχωρούν.

Ο γιατρός Θανάσης Καραμπέλης, από την ομάδα παρακολούθησης της υγείας των παράνομων λαθρομεταναστών απεργών πείνας δήλωσε ότι: «όλοι έχουν επιστρέψει από τα νοσοκομεία, εκτός από πέντε που βρίσκονται στην Αγία Όλγα για για συμπληρώσουν τις διακοπές τους και θα επιστρέψουν αύριο το πρωί με τιμητική συνοδεία υπο την εποπτεία της Υπουργού Κας Νταράλα με μουσική επένδυση Γιώργου Νταλάρα και στίχους Ανδρέα Λοβέρδου. Τραγουδά ο υψίφωνος κ. Παπουτσής και χορεύει τον χορό της κοιλιάς η αισθησιακή AL SALEX. Τόσο στα νοσοκομεία, όσο και στο κτίριο Υπατία ξεκίνησε η διαδικασία της επανασίτισής τους, με τροφές υψηλής διατροφικής αξίας χωρίς να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα αφού όλοι τρώνε κανονικά το φαί τους. Αύριο θα μπορέσουν να φύγουν με ασφάλεια συνοδευόμενοι απο υψηλά κλιμάκια της υπηρεσίας λαθρομετανάστευσης με επικεφαλής τον υπουργό εσωτερικών κ. Ραγκούση. Όσοι είχαν κάποιο πρόβλημα υγείας βαρυστομαχιάς το εντοπίσαμε και καθηγητές κληθέντες απο το εξωτερικό βεβαιώνουν την κυβέρνηση ότι μέσα από εξετάσεις, θα είναι υπό παρακολούθηση, και από την επικοινωνία μας με το φόρουμ μεταναστών Κρήτης θα φροντίζουμε για την ομαλή διαβίωσή τους. Ευτυχώς κατά την φιλοξενία τους υπο την κρατική προστασία στο κτίριο "ΥΠΑΤΙΑ" δεν προκλήθηκε σε κανέναν σοβαρή βλάβη της υγείας του και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: