Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Κ.Γαβράς: Οι Νεοέλληνες κατάγονται από Τουρκαλβανούς!

Το βίντεο είναι από την κρατική ΝΕΤ, την νύχτα της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου 2011: Η υφυπουργός Λαθρομεταναστών Άννα Νταλάρα ανακοινώνει στον Ελληνικό Λαό πως η μόνη λύση για το Μεταναστευτικό είναι να δώσουμε αβέρτα Άσυλο στους Λαθρομετανάστες, για να πιέσουμε την Ευρώπη να πάρει πίσω το «Δουβλίνο - 2», υπό τον φόβον μαζικής εισβολής πολιτικών προσφύγων εξ Ελλάδος!

Με την λύση αυτή, θα αποκτήσουμε εν μιά νυκτί ένα εκατομμύριο πολιτικούς πρόσφυγες, οι οποίοι θα δικαιούνται ό,τι και οι Έλληνες: Ζεστό φαΐ χωρίς να εργάζονται, πλήρη ιατρική περίθαλψη, επιδόματα ανεργίας και πολυτεκνίας κλπ.

Πρόκειται για σατανικό σχέδιο των Αντιρατσιστών που θα τοπραγματοποιήσουν με την βοήθεια της Νταλάραινας και του Δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη. Όπως θα δείτε στο 2:25 του βίντεο, η Νταλάρα μας ξεκαθάρισε πως είναι ρατσιστικό να μιλάμε για παράνομη μετανάστευση, διότι οι λάθρο δεν είναι παράνομοι,αλλά παράτυποι!..

Αλλά στην εν λόγω εκπομπή συμμετείχε και ο κουμμουνιστής ΕλληνοΓάλλος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, ο οποίος βροντοφώναξε (3:30 του βίντεο) πως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να λέμε πως είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, αφού οι πρόγονοί μας ήσαντε Τούρκοι και Αλβανοί.

Απομαγνητοφωνώ λέξη προς λέξη...

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ: «Είναι υβριστικό να τους λέτε παράνομους τους μετανάστες. Παράνομοι θα πεί εγκληματίες. Να αρχίσει ο σεβασμός σ' αυτούς τους ανθρώπους. Μερικοί να μείνουν εδώ και να γίνουν Έλληνες. Νομίζω ότι πάντα η Ελλάδα έχει δημιουργηθεί από τους Αλβανούς, από τους Τούρκους κι από ανθρώπους από άλλες χώρες. Δεν νομίζω πως είμαστε εμείς οι Έλληνες, καθαρόαιμοι Αρχαίοι Έλληνες. Είναι απαράδεκτο να το λέμε αυτό»!.

MrGYLIPPOS



peripatris

Δεν υπάρχουν σχόλια: