Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Οι μετανάστες της Υπατίας ετοιμάζονται να παρελάσουν!

Όχι δεν είναι στον Εβρο, από όπου μπαίνουν 300 με 400 λαθρομετανάστες την μέρα, δηλαδή όσο μία μικρή πόλη των 10.000 κατοίκων τον μήνα! Εκεί η κατάσταση μπορεί και να αντιμετωπιζόταν με κάποιον φράκτη, εάν και εφόσον γινόταν. Τι φράκτη όμως να φτιάξεις στην Κρήτη, για τα λεφούσια που θα έρθουν από Αφρική;

Οι μετανάστες της Υπατίας ετοιμάζονται να παρελάσουν στις 25 Μαρτίου στα Χανιά!! Η κερκόπορτα στην Κρήτη είναι ανοιγμένη από μέσα. Εδώ και χρόνια ξένοι πράκτορες μεθοδεύουν την ιδέα της “Ανεξαρτησίας” του νησιού, εκμεταλλευόμενοι το ισχυρό τοπικό συναίσθημα. Διοχετεύουν έντεχνα ανυπόστατα σενάρια για δήθεν λήξη της Συνθήκης Ενωσης με την Ελλάδα το 2012.

Ταυτόχρονα έχουν πιάσει δουλειά, πάσης φύσεως Μ.Κ.Ο., Οργανώσεις και σύλλογοι υποστήριξης της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. H Αριστερή θολοκουλτούρα διάβρωσε ιδεολογικά τις συνειδήσεις και προβάλλει σαν αυτονόητο ότι η Ελλάδα θα πρέπει να χάσει την Εθνική της ταυτότητα και να κατακλυστεί από άλλους λαούς, για δήθεν «φιλανθρωπικούς» λόγους. Πρόκειται για μία διεθνή σκευωρία σε πλήρη εξέλιξη!

Δεν είναι μόνο λοιπόν οι μετανάστες της Υπατίας. Είναι τυχαίο που οι αναρχοαριστεροί υποκινητές τους, προσπάθησαν να παρελάσουν και στις 28 Οκτωβρίου στα Χανιά; Είναι τυχαίο που πρόσφατα στην Σούδα πνίγηκαν μετανάστες από την Λιβύη;

Είναι τυχαίο που η Κρήτη κολυμπάει στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο; Είναι τυχαίο που η Τουρκία αμφισβητεί την κυριαρχία μας στην Γαύδο;

Είναι τυχαίο που στα Χανιά οργανώθηκαν ύποπτες επιθέσεις εναντίον της Συναγωγής και της Ενωσης Μουσουλμάνων; Δεν νομίζω!

Για αυτές τις προβοκάτσιες άλλωστε, συνελήφθησαν ένας Αμερικανός και ένας Βρετανός! Η εξελισσόμενη κρίση στην Αφρική θα δώσει πλέον το τελειωτικό χτύπημα στο νησί με νέα κύματα μεταναστών.

Τι φράκτη λοιπόν να φτιάξεις στην Κρήτη; Στην Σπάρτη λέγανε: «Δεν χρειαζόμαστε τείχη, γιατί τείχη είναι τα στήθη των ανδρών μας!» Αυτά τα τείχη προσπαθούν εδώ και καιρό να τα γκρεμίσουν στην Κρήτη.

Η Κρήτη των ηρώων, του Αρκαδίου, του Δασκαλογιάννη, του Θερίσου, του Βενιζέλου, των Εθνικών αγώνων, της Παράδοσης και της λεβεντιάς πρέπει να υποκύψει σιωπηλά στο σχέδιο της Νέας Τάξης για αποεθνοποίηση και αποτελμάτωση.

Αυτός ο εχθρός δεν νικιέται με όπλα, αλλά με ψυχή! Η περήφανη Κρητική ψυχή ας ξεχωρίσει επιτέλους πού τελειώνει ο καθοδηγούμενος «ανθρωπισμός» για τους μετανάστες και πού αρχίζει η ανάγκη για υπεράσπιση της Πατρίδας, των βωμών και των εστιών μας...

Δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε φιλόξενοι και φιλάνθρωποι. Αλλά δεν θα επιτρέψουμε κιόλας, να αφανιστούμε με το ζόρι!

Μια νέα ‘Εθνική Αντίσταση’ ξεκίνησε πιο δύσκολη από ποτέ. Γιατί ο εχθρός βρίσκεται μεσ’ τα σπίτια μας και φοράει τον μανδύα του υπερασπιστή των αδικημένων και κατατρεγμένων. Θα τον νικήσουμε κι αυτόν όπως όλους τους άλλους, που προσπάθησαν να μας κατακτήσουν. Μόνο που πρέπει να σηκωθούμε, έστω στο παρά 5, από τον παχύ μας καναπέ και να αντιδράσουμε λογικά και οργανωμένα. Ο χρόνος της ανοχής μας τέλειωσε, αγαπητοί συμπατριώτες!

Αρτέμης Κυδωνάκης
Πολιτικός Επιστήμονας
a.kydonakis@parliament.gr

elora

Δεν υπάρχουν σχόλια: