Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

TI ΛΕΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ?? ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!

Ναι εννοείται ότι ο Αλβανός δεν θα γίνει Έλληνας ποτέ, και ο Έλληνας δεν θα γίνει Γερμανός ποτέ, και το περιστέρι δεν θα γίνει πιγκουίνος ποτέ!
Όσο και να θέλουμε να ζούμε μέσα στον παραλογισμό (καθημερινά τρώμε πολλές ώρες πλύση εγκεφάλου για να το κάνουμε), μερικά πράγματα είναι θέμα απλής λογικής. Η λέξη ιθαγένεια γνωρίζετε τι σημαίνει? Μάλλον όχι. Προέρχεται από τις λέξεις ιθύς (=ευθύς) + γένος και σημαίνει ότι κάποιος έχει ευθεία γραμμή προγόνων πίσω του. Σημαίνει δηλαδή ότι αν πάω στην Αφρική να ζήσω, δεν θα γίνω Ζουλού, όπως και να το κάνουμε....

Είναι άλλο το θέμα της αναγνώρισης κοινωνικών δικαιωμάτων στους νόμιμους μετανάστες (το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο), έστω και απονομή υπηκοότητας (την οποία έχουν σκόπιμα μπερδέψει με την ιθαγένεια). Η ιθαγένεια αναφέρεται στο ΓΕΝΟΣ και είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί ούτε να "αποδοθεί", ούτε να αμφισβητηθεί. Είτε ανήκεις στο ΓΕΝΟΣ, είτε όχι. Είναι απλό.

Η Πατρίδα αλώνεται σιγά σιγά. Και πρωταγωνιστικό ρόλο στην καταστροφή της έχει η πέμπτη φάλαγγα, δηλαδή ο εσωτερικός εχθρός. Αν υπάρχουν Έλληνες που σκέφτονται με το σκεπτικό των 4 παραπάνω σχολίων, τότε λυπάμαι πραγματικά γιατί ο σκοπός των προδοτών έχει επιτευχθεί.

Όποιος νομίζει ότι τα συνθήματα των ΟΥΚ για τους Τούρκους ήταν ρατσιστικά ας πάει να ρωτήσει τι γνώμη έχουν οι Έλληνες της Κύπρου, του Καστελλόριζου και της Θράκης.

Όποιος νομίζει ότι τα συνθήματα των ΟΥΚ για τους Σκοπιανούς ήταν ρατσιστικά ας περάσει μια βόλτα από την Φλώρινα να δει τις "μακεδονικές" γιορτές.

Όποιος νομίζει ότι τα συνθήματα των ΟΥΚ για τους Αλβανούς ήταν ρατσιστικά ας πάει στην Βόρεια Ήπειρο να ρωτήσει τι έγινε με τον Αριστοτέλη Γκούμα και ας κοιτάξει στα μάτια, αν μπορέσει, όλα αυτά τα Ελληνόπουλα που κατα καιρούς έπεσαν θύματα ληστείας-φόνου-βιασμού και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Μόνο ένας Κολοκοτρώνης μας σώζει...
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
army alert

Δεν υπάρχουν σχόλια: