Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του δολοφονημένου Τρικαλινού Αστυνομικού.

Την θλίψη του για την δολοφονία των δύο Αστυνομικών, εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχιλλέας Γρηγορίου, που στάθηκε και στις άκρως αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται πλέον οι Αστυνομικοί να προστατεύσουν ζωές πολιτών αλλά και τις δικές τους…


Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του δολοφονημένου Τρικαλινού Αστυνομικού

Αύριο το μεσημέρι, θα γίνει από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μπάρας, η κηδεία του δολοφονημένου Τρικαλινού Αστυνομικού με την σορό να μεταφέρεται σήμερα στην οικία του.

Στα Τρίκαλα από χθες λίγο μετά τις 11 το βράδυ, μόλις αναρτήθηκε η είδηση από το trikalanews.gr για τον 22χρονο Γιώργο Σκυλογιάννη, πήρε «φωτιά» η πόλη και η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία παντού, σκορπώντας θλίψη αλλά και αγανάκτηση.

Οι πρώτες πληροφορίες για Τρικαλινό Αστυνομικό στο μακελειό της Αθήνας, ήρθαν τρεις ώρες μετά την δολοφονία και άργησε ακόμη περισσότερο η επίσημη επιβεβαίωση της ΕΛ.ΑΣ. για το δυσάρεστο μαντάτο που συγκλονίζει από χθες το βράδυ τα Τρίκαλα.

O 22χρονος Αστυνομικός, παιδί πολυμελούς οικογένειας βιοπαλαιστών των Τρικάλων, βιοπαλαιστής και ο ίδιος μέχρι την ένταξη του στην ΕΛ.ΑΣ., αναφέρεται από όλους ως ένα παιδί με πολύ φιλότιμο και από τα καλύτερα παιδιά της πόλης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του που κλήθηκαν να μεταβούν στην Αθήνα για να φέρουν την σορό του παιδιού τους πίσω σε φέρετρο με την γαλανόλευκη αλλά και τα 4 αδέρφια του που δεν πρόλαβαν να χαρούν την επιτυχία του αδερφού τους να εξασφαλίζει ένα μεροκάμματο…

Trikalanews

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

τιμη και δοξα σου 2 ηρωες...καλο ταξιδι παιδια και να ξερετε οτι οι καρδιες μας ειναι μαζι σας!!!
να ειναι παντα αξιοι οι δικοι σας να σας εχουν στην καρδια τους...
ζητω οι ηρωεςςςς
κατω οι φονιαδες........