Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ







Σήμερα 03-03-2011 εκατοντάδες αστυνομικοί αλλά και πολίτες συγκεντρώθηκαν στο αστυνομικό τμήμα λευκού πύργου στην πλατεια Αριστοτέλους για να αποδώσουν τιμές στους νεκρούς συναδέλφους τους που έπεσαν μαχόμενοι από πυρά κακοποιών , αν υπάρχει ακόμα άντρας στον οίκο της ανοχής που λέγεται Βουλή να παραιτηθεί…
P.Salonika

1 σχόλιο:

DIMITRIS TOUMPANAKIS είπε...

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ

Τούτες τις Άγιες και γιορτινές μέρες ευχαριστώ και συγχαίρω από καρδιάς τα στελέχη των ομάδων "Ζ" και "ΔΙΑΣ" που με αυταπάρνηση εκτελούν το καθήκον τους!
Είναι γεγονός ότι το να είσαι όρθιος πάνω σε δυο τροχούς, ακάλυπτος και απροστάτευτος με δύσκολες καιρικές συνθήκες, μη γνωρίζοντας, που θα πρέπει να πας και ποιον θα αντιμετωπίσεις στην επόμενη κλίση του ασυρμάτου ή τι πρόκειται να αντιμετωπίσεις στην επόμενη στροφή κατά την περιπολία σου…, δεν είναι ούτε εύκολο ούτε συνηθισμένο!
Συμπαραστέκομαι στην προσφορά και στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την προστασία του πολίτη κάτω από δύσκολες παραμέτρους αφού αναγκάζονται να πληρώνουν από την τσέπη τους εξοπλισμό που αν μη τι άλλο αποτελεί υποχρέωση της υπηρεσίας.
Υποκλίνομαι στην προσφορά τους που πηγάζει από την απόφασή τους να "βάλουν το κεφάλι τους στον τροβά" γινόμενοι στόχοι στις σφαίρες των Καλάσνικωφ, στις βόμβες τρομοκρατών, στις επιθέσεις κακοποιών γιατί απλά ...πρέπει να τους σταματήσουν, χωρίς να αφαιρέσουν ζωή, προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με την ....γραφειοκρατία.
Θα μπορούσα να αναφερθώ σε πολλά περιστατικά που έχουν πέσει στην αντίληψη μου…
Αγαπητοί σύγχρονοι Ήρωες των μοτοσικλετικών ομάδων, σας ευχαριστώ από βάθη καρδιάς, για την ασφάλεια που αισθάνομαι κατά την παρουσία σας και σας εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!
Δημήτρης Τουμπανάκης
Ενεργός Πολίτης

Υ.Γ. Αντώνη & Μπάμπη, σας ευχαριστώ, Χρόνια πολλά ....με Υγεία και Υπομονή! (22-12-10)