Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Δυστυχώς νεκρό και το δεύτερο παληκάρι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. - Χαροπαλεύει ο τρίτος


Δύσκολη η σημερινή νύχτα για την Ελληνική Αστυνομία. Δύο νέα παιδιά νεκρά από πυρά αδίστακτων εγκληματιών και το τρίτο παληκάρι, να χαροπαλεύει στα χειρουργεία του Γενικού Κρατικού Νικαίας.

Τρεις ώρες μετά το μακελειό, καμία επίσημη ανακοίνωση από τον πολιτικό κόσμο της χώρας μας, κανένα δελτίο τύπου.
tromaktiko

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές τους και ας δώσει κουράγιο στις οικογένειες τους...μακάρι ο τρίτος να τα καταφέρει...πολύ κρίμα πάντως...ελπίζω οι ένοχοι να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά!

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και να κουράγιο στις οικογένειές τους.Αλλά και εμείς σαν δικούς μας ανθρώπους νιώθουμε αυτά τα παιδιά.
Όταν βρεθούν αυτοί οι αλήτες που το έκαναν ελπίζω να φάνε χώμα και να μην ξανασηκωθούν. (αντί για λίγους μήνες σε κάποιο κελί και μετά πάλι έξω με άδεια)

Πόπη από Κύπρο είπε...

Κρίμα!! Να χάσουν την ζωή τους τόσο άδικα αυτά τα παλληκάρια! Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή τους! Εύχομαι σύντομα να συλληφθούν οι ένοχοι και να τους κρεμμάσουν!!

Ανώνυμος είπε...

O ΘΕΟΣ ας ηρεμησει τις ψυχουλες τους....και τον τριτο να τον βοηθησει να ζησει....να ΔΩΣΕΙ κουραγιο στις οικογενειες τους!!!!τωρα οι ενοχοι βρε8ουν δεν βρεθουν (ελπιζω να βρεθουν) Ο ΘΕΟΣ ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ Κ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.....ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ!!!!