Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μίνι πραξικόπημα και ... μια ωραία ατμόσφαιρα στον Δήμο Αθηναίων (βίντεο)

Απόπειρα φίμωσης και μίνι πραξικόπημα κατά του δημοτικού συμβούλου Ν.Μιχαλιάκου σήμερα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αθηναίων, όταν η πλειοψηφία και σύμβουλοι της μειοψηφίας του Δήμου τoυ αρνήθηκαν το αίτημα να μιλήσουν κάτοικοι της περιοχής πλατείας Αττικής και Αγίου Παντελεήμονα ως μάρτυρες στα επεισόδια που έγιναν την περασμένη Κυριακή και έγνε προσπάθεια να χρεωθούν σε Έλληνες πολίτες τα επεισόδια που προκάλεσαν οι λαθρομετανάστες στην πλατεία Αττικής κατά την διάρκεια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθήναίων.

Ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Π.Κωνσταντίνου, και της δημοτικής συμβούλου του συνδυασμού Ανοιχτή Πόλη, Μαρίας Κανελλοπούλου έφεραν μία ομοϊδεάτισσά τους κάτοικο της περιοχής και είπαν ότι τα επεισόδια δεν τα έκαναν οι λαρθομετανάστες, αλλά Έλληνες που "υποσητρίζουν την Χρυσή Αυγή"!

Η παρέμβασή της προκάλεσε την αντίδραση του Μιχαλολιάκου, ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Π. Μπέη να μιλήσουν και άλλοι κάτοικοι για να εκθέσουν τις απόψεις τους.

Όπως περιέγραφαν δημοτικοί σύμβουλοι, ο Μιχαλολιάκος επέμενε και κατηγορούσε τον Μπέη ότι δεν δίνει το λόγο σε άλλους κατοίκους. Η συνεδρίαση διακόπηκε και αργότερα ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης ανέπτυξε τον προβληματισμό του για τέτοιου είδους γεγονότα.

defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια: